Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ηρακλής-Σιγουριά για… ανατροπή

Βεβαιότητα πως η αρχική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης θα ανατραπεί και ο Ηρακλής θα εξασφαλίσει-έστω και περιπετειωδώς-το πράσινο φως για να λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα διαρρέεται από τη διοίκηση του Ηρακλή.

Εντός της ημέρας θα κατατεθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής η έφεση, που θα συνοδεύεται από μία οικονομική μελέτη εξειδικευμένης εταιρείας. Η μελέτη αυτή θα εγγυάται τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ και οι άνθρωποι του «Γηραιού» εκτιμούν πως θα είναι αρκετή για να αρθούν οι επιφυλάξεις της επιτροπής για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η διοίκηση του Ηρακλή θα ζητήσει την έκδοση της απόφασης το ταχύτερο δυνατό και έχει την πληροφόρηση πως αυτό θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Στο μεταξύ, απόψε στις 20:00 θα ξεκινήσει από την Καμάρα πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του Ηρακλή που θα διαδηλώσουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περιμένει τις εξελίξεις ο Παράσχος

Το μέλλον του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ηρακλή δεν θα ξεκαθαρίσει προτού αποσαφηνιστεί ποια θα είναι η τύχη της έφεσης της ΠΑΕ για την αδειοδότηση. Πάντως οι παίκτες των «κυανόλευκων» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά την άδεια του Πάσχα και μέχρι τις καλοκαιρινές διακοπές τους θα δώσουν αρκετά φιλικά παιχνίδια, αρχίζοντας την Τετάρτη με τον Κιλκισιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: