Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Με το βλέμμα στο ΑΣΕΑΔ Άρης και ΠΑΟΚ!!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πλέι οφ έχει ξεκινήσει, με τον πρώτο αγώνα του Παναθηναικού με το Περιστέρι να έχει οριστεί για την Πέμπτη, όμως Άρης και ΠΑΟΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο ΑΣΕΑΔ και την έφεση που έχουν καταθέσει οι «κίτρινοι» στην Πρωτόδικη απόφαση που δεν τους είχε δικαιώσει (ζητούσαν τον μηδενισμό του  ΠΑΟΚ για υπεράριθμους στον κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ τους αγώνα) ενώ παράλληλα έχουν καταθέσει και αίτημα στον ΕΣΑΚΕ για αναβολή των πλέι οφ.

Σύμφωνα με πηγές από τη Λίγκα το αίτημα του Άρη αφορά μόνο τα ζευγάρια 3-6 και 4-5, καθώς αν δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ τότε θα αλλάξει η βαθμολογία με τον Άρη να είναι τρίτος και τον ΠΑΟΚ τέταρτος.

Ο ΕΣΑΚΕ από την πλευρά του είχε επικοινωνία με τους  ανθρώπους του ΑΣΕΑΔ ώστε να προχωρήσουν σε απόφαση για την συγκεκριμένη υπόθεση που εκδίκασαν στις 15 Απριλίου μιας και σύμφωνα με την νομοθεσία  (Νόμος 3057/2002) και όπως αναφέρεται στο άρθρο 46, παράγραφος 3: «Κανείς δεν ανακηρύσσεται πρωταθλητής και καμία βαθμολογική σειρά αγώνων δεν επι-κυρώνεται από το αρμόδιο αθλητικό όργανο,  εφόσον εκκρεμούν προσφυγές στο Α.Σ.Ε.Α.Δ., σχετικές με τα αποτελέσματα αγώνων που επηρεάζουν το κύρος και την βαθμολογία τους». Καταλαβαίνει κανείς ότι αν δεν βγάλει απόφαση το ΑΣΕΑΔ, τότε ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να προχωρήσει στην αναβολή των πλέι οφ, τουλάχιστον για τα ζευγάρια 3-6 (ΠΑΟΚ-Καβάλα) και 4-5 (Άρης-Μαρούσι).

Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, περιμένουν την σχετική απόφαση την Πέμπτη, πριν το δ.σ. του ΕΣΑΚΕ. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά για την έκβαση της απόφασης. Η κάθε ομάδα θεωρεί ότι θα δικαιωθεί, με το ρεπορτάζ πάντως να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, δηλαδή στην απόρριψη της έφεσης του Άρη.

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αγώνες του Παναθηναικού με το Περιστέρι αλλά και του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα μιας και ο Άρης στο αίτημα του κάνει λόγο για τα ζευγάρια 3-6 και 4-5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: