Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η ομιλία του Χάβου και η επίσκεψη του Χατζόπουλου

Με ομιλία… πυξίδα από τον Μάκη Χάβο για τη συνέχεια των πλέι οφ ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με την πρώτη προπόνηση μετά τις ημέρες του Πάσχα στη Σουρωτή. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε με έμφαση στους παίκτες του ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους για την πρώτη θέση στα πλέι οφ. "Ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τα πλέι οφ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας", είπε χαρακτηριστικά.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αφού σε κανέναν δεν είχαν δοθεί επιπλέον μέρες άδειας. Οι Μίρκο Σαβίνι και Κώστας Σταφυλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί στην προπόνηση του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών και ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με τον Θόδωρο Ζαγοράκη για να αναλάβει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.
Ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν παρέα με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη και τον Σπύρο Μηλιορίδη. Όταν του τέθηκε η ερώτηση από τους δημοσιογράφους που είναι παρόντες στη Σουρωτή, σχετικά με το ενδεχόμενο της εμπλοκής του αρκέστηκε να πει: "Αν υπάρχει κάτι οριστικό θα το πληροφορηθείτε από την ΠΑΕ".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: