Τρίτη 26 Απριλίου 2011

«Ζηλεύω τις… άλλες μεγάλες ομάδες»

Τάδε έφη Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Σάλκε, μίλησε για τη δυσκολία της αναμέτρησης, ενώ έκανε γνωστό πως ζηλεύει τις ομάδες που έχουν περισσότερα ευρωπαϊκά τρόπαια!

«Οι προσδοκίες μου από την ομάδα, αναφορικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πάντα ήταν πολύ υψηλές. Ζηλεύω τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς συλλόγους που έχουν τεράστια επιτεύγματα στην Ευρώπη, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μίλαν, η Μπάγερν Μονάχου, ο Άγιαξ, η Λίβερπουλ… Θέλω κι εμείς να φτάσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο» ήταν τα λόγια του πολύπειρου τεχνικού που δεν θέλησε να αποδεχθεί τον τίτλο του φαβορί για τους «κόκκινους διάβολους»:

«Οι ημιτελικοί αγώνες είναι πάντα πολύ δύσκολοι. Τα συναισθήματα που σε περικλείουν είναι πολλά και διαφορετικά. Η Σάλκε, με την εμφάνισή της στα προημιτελικά κόντρα στην Ίντερ, έδειχνε σιγουριά για τη νίκη. Πρέπει να της απονείμουμε τα εύσημα. Γενικότερα, οι Γερμανοί έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν όλα τα αθλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: