Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ετοιμάζει την... έκθεση ο Τσιώλης!!

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει... Ο Σάκης Τσιώλης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη στις 9 του Μάρτη και σχεδόν δύο μήνες μετά είναι έτοιμος να κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, όταν πριν από λίγο καιρό επέμεναν για συνεργασία με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό πριν το τέλος του πρωταθλήματος και όχι με τη λήξη του, κάτι ήξεραν, καθώς 48 μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσιώλη, ο έμπειρος τεχνικός έχει σχεδόν καταλήξει στο τι μέλλει γενέσθαι με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" είναι έτοιμος να παραδώσει την έκθεση του για όλους τους παίκτες, καθώς η παραμονή του στο τιμόνι του πάγκου του Άρη και η συνεργασία που είχε όλο αυτό το διάστημα με τους παίκτες της ομάδας, του έδειξαν το δρόμο για το πως θα πρέπει να κινηθεί τις προσεχείς ημέρες. Ο Καρδιτσιώτης σ' αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα έχει καταλάβει ποιοί παίκτες του κάνουν για τα σχέδια του και ποιοί όχι. Η έκθεσή του αναμένεται να παραδοθεί πριν από τις εκλογές για τη ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Όπως όλα δείχνουν ο Τσιώλης φαίνεται να είναι θετικός στην παραμονή του Ντανίλο Περέϊρα. Ο Πορτογάλος παίκτης ήρθε τον Ιανουάριο δανεικός από την Πάρμα και όταν του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη την άρπαξε από τα μαλλιά. Οι εμφανίσεις του ικανοποίησαν τον 52χρονο τεχνικό και όπως όλα δείχνουν η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη θα παραταθεί.

Αντίθετα, ο Ραούλ Μπομπαντίγια φαίνεται να κουνάει μαντίλι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Αργεντίνος παίκτης είναι δανεικός από τη Γκλάντμπαχ και παρά το γεγονός ότι είναι ένας επιθετικός που σπάνιο βλέπει κάποιος στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει στο να Άρη την καριέρα του. Οι πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι θέλει να επιστρέψει στη Μπουντεσλίγκα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.
Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν και το μόνο που έκαναν ήταν να βρίσκονται μετάξυ πάγκου και εξέδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: