Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Σαφάρι για ένα εισιτήριο!!

Στην ΑΕΚ περιμένουν την Τρίτη να λάβουν επιπλέον κάτι περισσότερο από δυο χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό. Αριθμός που αποτελεί σταγόνα στον… ωκεανό της ζήτησης που υπάρχει από τον κόσμο.

Οι ελπίδες για να εξασφαλιστούν περισσότερα εισιτήρια έχουν μάλλον κάνει φτερά. Αφενός διότι η αστυνομία είναι ανένδοτη στο ενδεχόμενο να ανοίξει μια ακόμα θύρα από εκείνες που θα κρατήσει κλειστές για λόγους ασφαλείας. Αφετέρου διότι στην ΑΕΚ δεν μπορούν να ποντάρουν ούτε στις επιστροφές του Ατρόμητου, καθώς οι Περιστεριώτες έχουν πουλήσει εισιτήρια σ’ όλες τις θύρες τους. Και έστω και αν δεν τα εξαντλήσουν, δεν μπορούν να πάνε σε χέρια οπαδών της ΑΕΚ.

Επομένως οι ελπίδες των κιτρινόμαυρων στρέφονται στα ελάχιστα επιπλέον που θα πάρει η ΠΑΕ και στην… ΕΠΟ. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη ένα… σαφάρι, προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα μαγικό χαρτάκι, μέσω των τεσσάρων χιλιάδων που έχει κρατήσει η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τις ανάγκες. Ήδη αρκετά από τα εισιτήρια αυτά έχουν πάει σε κιτρινόμαυρα χέρια. Και το…σαφάρι αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, μέχρι και λίγες ώρες πριν από την σέντρα του τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: