Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Επιστρέφουν… δριμύτεροι οι «ασπρόμαυροι»

Στις 6 το απόγευμα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γιώργου Λώλα, στη Σουρωτή, είναι προγραμματισμένο για σήμερα το ραντεβού των «ασπρόμαυρων». Μετά από έξι ολόκληρες μέρες άδειας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στο γήπεδο για προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα πλέι-οφ.
Οι παίκτες του Μάκη Χάβου ξεκουράστηκαν αρκετά, γέμισαν τις μπαταρίες τους και απελευθερωμένοι πια από οποιαδήποτε μορφή κούρασης και πίεσης, καλούνται να στρωθούν στη δουλειά προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος.
Στην Τούμπα περιμένουν και την κλήρωση της προσεχούς Παρασκευής, ούτως ώστε να μάθουν και τη σειρά των αγώνων, που σίγουρα παίζει και αυτή το ρόλο της στην όλη διαδικασία και εξέλιξη των πλέι οφ. Ο Δικέφαλος ξεκινάει μεν με χάντικαπ τριών βαθμών από τον πρώτο Παναθηναϊκό, αλλά κι ενός από τη δεύτερη ΑΕΚ, αλλά αν παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει –και μπορεί- τότε θα καλύψει το βαθμολογικό μειονέκτημα ακόμα και σε μία μόνο αγωνιστική. Συνεπώς, όσοι υποστηρίζουν ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ, δεν έχουν άδικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: