Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αποφασισμένος για το «deal» με Πισάρο!!

Το νέο μεγάλο «στοίχημα» για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ακούει στο όνομα Νταβίντ Πισάρο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ό,τι υπέρ του «όπλο» διαθέτει, προκειμένου να καταφέρει να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σημαντικότερο παράγοντα για την αίσια έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης, θα αποτελέσει αναμφισβήτητα η συμμετοχή των Πειραιωτών στους ομίλους του επόμενου Champions League. Δέλεαρ που δεν πρόκειται να αφήσει… ασυγκίνητο τον 31χρονο μέσο.

Επίσης, ένα ακόμη «δυνατό χαρτί» που θα χρησιμοποιήσει ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ, είναι ο Τζιάν Πάολο Μοντάλι. Ο πρώην προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή στη Ρόμα και οι σχέσεις που διατηρούν οι δύο πλευρές είναι εξαιρετικά καλές.

Από κει και πέρα, αν βρεθεί η «χρυσή» τομή με τους Ρωμαίους, τότε, θα ξεκινήσουν και οι επαφές με τη μεριά του ποδοσφαιριστή. Κομμάτι, που πιθανόν θα αποτελέσει «αγκάθι» για την ομάδα του Φαλήρου, καθώς το κασέ του στον ιταλικό σύλλογο κυμαίνεται λίγο πάνω από τα 2.500.000 ευρώ ετησίως. Ωστόσο, σε περίπτωση που όλα εξελιχθούν ομαλά, ο διακαής πόθος του προέδρου της ΠΑΕ για την επίτευξη του μεγάλου «μπαμ», θα γεφυρώσει το όποιο χάσμα πιθανόν να υπάρξει…

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα επιθυμούσε κι εκείνος να διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, ο οποίος θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στα χέρια του. Γι αυτό, άλλωστε, θα τοποθετηθεί κι επί του θέματος στη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εντός της εβδομάδας.

Όπως και θα γίνει για τα υπόλοιπα ζητήματα που εκκρεμούν, με αυτά των Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Ζαϊρί να… πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων, αλλά και με εκείνα των δανεικών που επιστρέφουν στο Ρέντη.

«Καυτές πατάτες», με το μέλλον στο Φάληρο να μην είναι διόλου βέβαιο, για τους Μήτρογλου, Επστάιν, Παπάζογλου και Σουμπίνιο, που επιστρέφουν στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τους δανεισμούς τους, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Αρχής γενομένης με την επιστροφή στις προπονήσεις, το απόγευμα της Τρίτης (26/4, 17:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: