Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Σακίρα εσείς, Άιντα Γέσπικα εμείς …(ο Οζίλ για την ακρίβεια)

Εφόσον όλος ο κόσμος ασχολείται τις τελευταίες εβδομάδες με το Clasico Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι δυνατόν η στήλη Metroman να μείνει αμέτοχη και να μην αφιερώσει χώρο στις (εκτός του γηπέδου) πρωταγωνίστριες αυτής της μάχης.
Ωστόσο, μην περιμένετε να ασχοληθούμε με την Σακίρα ή την Σάρα Καρμπονέρο… Η «αγαπημένη» μας ενόψει Clasico είναι η νέα σύντροφος του Γερμανού Μεζούτ Οζίλ, η οποία ακούει στο όνομα Άιντα Γέσπικα.
Η 28χρονη Άιντα είναι μοντέλο από τη Βενεζουέλα, που ξεκίνησε το μόντελινγκ στο Μιλάνο το 2003 και έκτοτε έχει συμμετάσχει ουκ ολίγες φορές σε τηλεοπτικά σόου του δικτύου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός της Ιταλίας αναφερόμενος στην Γέσπικα της είχε πει «μαζί σου θα πήγαινα οπουδήποτε στον κόσμο»!!!.
Η σχέση της εντυπωσιακής Άιντα με το ποδόσφαιρο χρονολογείται από το 2007 όταν σύναψε σχέση με τον αμυντικό Ματέο Φεράρι (νυν της Μπεσίκτας), με τον οποίο μάλιστα απέκτησε ένα αγοράκι το 2008.
Στις αρχές του 2011 οι παπαράτσι την συνέβαλαν να βγαίνει από ένα εστιατόριο στη Μαδρίτη συντροφιά με τον Οζίλ, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.
Βλέποντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα καταλάβετε γιατί η ψυχολογία του νεαρού Γερμανού βρίσκεται πλέον στα …ύψη:













Δεν υπάρχουν σχόλια: