Τρίτη 26 Απριλίου 2011

«Θέλει να γυρίσει στα παλιά» ο Αρσάβιν!!

Τι κι αν το Γενάρη του 2009  ήρθε στο Λονδίνο σαν το «δεκάρι παλαιάς κοπής» που θα έδινε «πνοή» στο παιχνίδι της Άρσεναλ; Τι κι αν το ξεκίνημά του ήταν εντυπωσιακό(τέσσερα γκολ σε ένα ματς και μάλιστα μέσα στο Άνφιλντ);Τι κι αν αποτέλεσε μεταγραφή – ρεκόρ(δεκαπέντε εκατομμύρια λίρες)  για τα οικονομικά δεδομένα των «κανονιέρηδων»; Η συνέχεια της πορείας του Αντρέι Αρσάβιν στην Αγγλία δεν ήταν ανάλογη των (χρηματικών και αγωνιστικών) προσδοκιών.

Σε μόνιμη -σχεδόν- βάση, πλέον, ο Ρώσος δεν ταιριάζει στα πλάνα του Βενγκέρ και τελευταία του έκλαμψη ήταν η εμφάνιση του στον πρώτο προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα, στο Έμιρεϊτς. Έτσι, η ομάδα με την οποία «έφτιαξε όνομα» ο διεθνής μέσος, η  Ζενίτ, εξέφρασε ενδιαφέρον για τον επαναπατρισμό του πρώην ηγέτη της ,αρχικά με τη μορφή δανεισμού και αργότερα με μόνιμη μετακίνηση.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του ρωσικού συλλόγου,  Ιγκόρ Κορνέφ, έκανε ανοιχτό κάλεσμα στον παίκτη της Άρσεναλ, λέγοντας : «Οι πόρτες της Ζενίτ είναι πάντα ανοικτές για τον Αντρέι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: