Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κατέθεσε την έφεση ο Ηρακλής

Όπως είχε προγραμματιστεί, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Ηρακλής κατέθεσε, σήμερα  στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ το κείμενο της έφεσης για δευτεροβάθμια εξέταση του φακέλου της αδειοδότησης.

Στην διάθεση της επιτροπής τίθεται και η μελέτη βιωσιμότητας της ΠΑΕ, την οποία εκπόνησε αναγνωρισμένος και εξειδικευμένος Οίκος σε θέματα οικονομικών μελετών και ερευνών. Απομένει ο καθορισμός ημέρας και ώρας εξέτασης του φακέλου από την δευτεροβάθμια επιτροπή, ώστε να βρεθούν ενώπιόν της η διοικητική και νομική αντιπροσωπεία του επίσημου Ηρακλή

Η άρνηση του Κατσαμπή

Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, εκλήθη από εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου της Nova (επίσημoς Media Partner της Super League), προκειμένου να αποτελέσει μέλος ολιγομελούς επιτροπής ποδοσφαιριστών, η οποία θα επιλέξει τα διάφορα 'bests' των κατηγοριών, που αφορούν στην διοργάνωση της Super League 2010-2011. Ο αρχηγός του ΗΡΑΚΛΗ, σε μία κίνηση συμβολισμού, ενάντια στην περιπέτεια της αδειοδότησης, την οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά περνά ο Σύλλογος και μάλιστα αδίκως, αρνήθηκε ευγενικά την τιμητική συμμετοχή του στην εν λόγω επιτροπή. 'Ως μέλος της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να μετάσχω σε τέτοιες διαδικασίες, την ώρα, που κάποιοι παίζουν με το μέλλον του Συλλόγου μου', ήταν η τοποθέτηση του Τάσου Κατσαμπή, με την πλευρά των ιθυνόντων της Nova να επιδεικνύει απόλυτη κατανόηση στην επιθυμία του 'κυανόλευκου' αρχηγού.




Παρών ο Πρόεδρος του Γ.Σ.

Από νωρίς το πρωί,  πραγματοποιούνται συσκέψεις στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, μεταξύ των διοικούντων, των νομικών, των οικονομικών και των διοικητικών στελεχών, που εμπλέκονται στο θέμα της αδειοδότησης. Αντικείμενο, βεβαίως, η εκπροσώπηση της ΠΑΕ ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής κατά την εξέταση του φακέλου, διαδικασία για την οποία η 'γαλάζια' πλευρά φιλοδοξεί να είναι άριστα προετοιμασμένη. Στις σημερινές επαφές έλαβε μέρος και ο Πρόεδρος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Κωνσταντίνος Γωγάκος, ο οποίος ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα θέματα, που αφορούν στην αδειοδότηση, δηλώνοντας και την προσωπική συμμετοχή του στην προσπάθεια, όπως και όλου του Ερασιτέχνη.



Με Κιλκισιακό

Στο περιθώριο του μέγιστου θέματος της αδειοδότησης, η ομάδα από σήμερα (26/04) επανέρχεται σε προπονησιακή δραστηριότητα στην Μίκρα. Μάλιστα, αύριο, Τετάρτη 27/04, στις 17:00, στο Κιλκίς, θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της μετα-αγωνιστικής περιόδου, με αντίπαλο την ομάδα του Κιλκισιακού, που αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: