Τρίτη 26 Απριλίου 2011

«Επιλογή ζωής η Άρσεναλ»

O βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της Άρσεναλ (Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα) Λάκης Παπαϊωάννου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την λειτουργία των Ακαδημιών του αγγλικού συλλόγου, ενώ ευχήθηκε όλα να πάνε κατ’ ευχήν με τον Ηρακλή.
«Δεν σου χαρίζουν τίποτα εκεί, όλα τα κερδίζεις με την αξία σου. Όταν κάνεις επιλογές ζωής, δεν βάζεις κάποιον δηλαδή να σε βάλει σε μία θέση, στηρίζεσαι στον εαυτό σου. Για μένα ήταν δικαίωση. Δεν μ’ αρεσει να κανω κριτική και να σχολιάζω, γιατί αυτό είναι το μόνο εύκολο. Κοιτώω μπροστά και με ενδιαφέρει να βοηθήσω τον χώρο του ποδοσφαίρου, στον οποίο οφείλω τα πάντα. Όταν έχεις υγιείς σκέψεις και δεν συμβιβάζεσαι κάνεις αυτές τις επιλογές ζωής», είπε αρχικά για να προσθέσει:
«Είμαι τυχερός γιατί τώρα, σε συνεργασία με την Ακαδημία της Άρσεναλ κάνουμε κάτι με την Ίντερ. Αύριο ξεκινάει το τουρνουά στην Αθήνα, που μπορεί κάθε παιχνίδι να παρακολουθήσει τα μαθήματα αυτά για το ποδόσφαιρο από εξιδικευμένους ανθρώπους. Θα μάθουν όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και το πως πρέπει να συμπερφέρονται, να σέβονται τους διαιτητές, τους συμπαίκτες τους, τους αντιπάλους».
«Έχω πάει και στην Αγγλία, βρέθηκα με τον Βενγκέρ και τους συνεργάτες του. Μου είπαν ότι θέλουν να παρακολουθώ μικρούς παίκτες σε ηλικία. Έχω δει πολλούς ποδοσφαιριστές στα Βαλκάνια, θα δω κι άλλους το καλοκαίρι. Είναι απίστευτο. Παντού υπάρχουν άνθρωποι της Άρσεναλ που βλέπουν ποδοσφαιριστές», ενώ κλείνοντας έστειλε και την δική ευχή:
«Εύχομαι να μην ζήσουμε τα περσινά με τον Ηρακλή. Εύχομαι το θέμα της αδειοδότησης να τελειώνει γρήγορα. Εμείς σαν βετεράνοι του Ηρακλή είμαστε πάντα κοντά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: