Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Καμαρά: «Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε το Κύπελλο»

Έτοιμοι να γράψουν ιστορία κατακτώντας το Κύπελλο, είναι όλοι στον Ατρόμητο. Κάτι που τόνιζαν και οι  παίκτες που μίλησαν στη Media Day των Περιστεριωτών. Πιο αισιόδοξος από όλους είναι ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος εμφανίστηκε με νέο λουκ. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε ξυρίσει το κεφάλι του και στο πίσω μέρος σχηματιζόταν ο αριθμός 7, ο οποίος είναι ο τυχερός του. Μάλιστα, δήλωσε σίγουρος για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού όπως τόνισε «αισθάνομαι καλά και όταν συμβαίνει αυτό, ο Ατρόμητος κερδίζει».

 Από την μεριά του ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έλεγε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να γράψουν ιστορία. 

Μιχαηλίδης: «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία»

«Δουλεύαμε όλη την βδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα παιχνίδι-σταθμός για την ομάδα και θωρώ πως το Σάββατο το βράδυ θα είμαστε έτοιμοι".

Για τις πιθανότητες του Ατρόμητου: «Δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι ένα παιχνίδι 90 ή 120 λεπτών και όποιος θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Ξέρουμε την ΑΕΚ. Είναι πρόκληση για εμάς ο τελικός και μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Να φέρουμε το Κύπελλο στο Περιστέρι».

Για το πέρασμά του από την ΑΕΚ: «Είμαι παίκτης του Ατρόμητου τα τελευταία έξι χρόνια και ελπίζω να κερδίσει ο Ατρόμητος το Κύπελλο. Είμαστε επαγγελματίες».
Για το κίνητρο της ομάδας: «Πιστεύω πως εμείς το θέλουμε πιο πολύ το Κύπελλο, καθώς δεν ξέρω πότε ο Ατρόμητος θα βρεθεί και πάλι στον τελικό  του θεσμού».
Για το αν έχει άγχος ο Ατρόμητος: «Το άγχος για εμάς είναι μικρότερο. Αυτό πρέπει να ρωτήσετε τους παίκτες της ΑΕΚ. Εμείς είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα παιχνίδι τελικό».

Για το αν είναι έτοιμοι ψυχολογικά: «Θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς και μας δημιούργησε άγχος στο πρωτάθλημα, γιατί το σκεφτόμασταν, γιατί το περιμέναμε πολύ».

Καμαρά: «Σίγουρος για την κατάκτηση του Κυπέλλου»

«Όταν αισθάνομαι καλά, ο Ατρόμητος κερδίζει. Και τώρα αισθάνομαι καλά αλλά θα πάρουμε το Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: