Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τρία συμβόλαια που ”καίνε” τον ΠΑΟΚ

Την επόμενη μέρα αρχίσουν να σκέφτονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την στιγμή που θα πρέπει να προχωρήσουν στην ανανέωση ορισμένων συμβολαίων για την επόμενη σεζόν.
Συγκεκριμένα τρία συμβόλαια είναι αυτά που «καίνε» την διοίκηση του Δικεφάλου και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για τους Τσιρίλο , Ελ Ζαρ και Αρίας.

Ο κολομβιανός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο  μέχρι το καλοκαίρι του 2012 αλλά στην Τούμπα έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν τώρα αν θα τον κρατήσουν στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ο Ελ Ζαρ   αν και δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν κατάφερε στην συνέχεια να δείξει θετικά στοιχεία. Ο μαροκινός είναι δανεικός από την Λίβερπουλ  και ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το μισό του συμβόλαιο ( 250 χιλιάδες ευρώ). Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ θέλουν να τον κρατήσουν αλλά η απόφαση είναι της αγγλικής ομάδας. Το τελευταίο διάστημα πάντως υπάρχουν ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του , όπως η γαλλική Μονπελιέ.

Τέλος υπάρχει η περίπτωση του Μπρούνο Τσιρίλο.  Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η έλευση του μάνατζερ του  το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: