Τρίτη 26 Απριλίου 2011

«Την βρίσκω με την ομάδα και τον κόσμο του ΟΦΗ»!!

Όλοι έχουμε κάτι, το οποίο μας «τρελαίνει». Κάποιος μπορεί να έχεις τις γυναίκες, άλλος τα αυτοκίνητα και ο Αναστόπουλος τον ΟΦΗ, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αθλητικό περιοδικό «MVP» της Κρήτης.
 
«Θα βρούμε τα λεφτά και η ομάδα θα πετύχει και την άνοδο!», λέει  με βεβαιότητα ο Αναστόπουλος, που κάλεσε  τους παίκτες του αλλά και όλους όσους είναι κοντά στον ΟΦΗ «να πολεμήσουμε όλοι μαζί  το πρόβλημα και να τα καταφέρουμε».

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με πάθος για την δουλειά του στον ΟΦΗ. Παράλληλα έστειλε και το μήνυμά του για την προοπτική αυτής της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, την οποία χαρακτηρίζει  «αποστολή αυτοκτονίας» λόγω των πολλών προβλημάτων που έχουν συσσωρρευθεί στην κρητική ομάδα, αλλά από την άλλη παραδέχεται ότι  «ένας προπονητής φαίνεται στα δύσκολα και όχι όταν όλα πηγαίνουν πρίμα στην ομάδα που δουλεύει».

Με την φράση «φοβάμαι μόνο το Θεό» δείχνει βέβαιος για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του στο  κρίσιμο αγωνιστικά σημείο  της σεζόν. Επιπλέον χαρακτήρισε τον εαυτό του  ασυμβίβαστο και μίλησε με υπερηφάνεια για το ότι «κάποτε είπα όχι στον Κόκκαλη να αναλάβω τον Ολύμπιακό».

Εκτός αυτού διευκρίνισε πως δεν τον ενοχλεί που τον θεωρούν  προπονητή-μανούλα για ομάδες Β' Εθνικής, παρότι έχει να επιδείξει επιτυχίες και σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, δεν είναι «προπονητής των δημοσίων σχέσεων», ούτε» ουρανοκατέβατος» όπως λέει, έχει συγκεκριμένο σχέδιο και πλάνο ως προπονητής καθώς  «καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει με δέκα Δομάζους ή δέκα Νοβοσέλατς», ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα τραβήξει μέχρι τέλους την δικαστική του διαμάχη με την Καλλιθέα γιατί «με ενοχλεί ο τρόπος που ζητάνε τα λεφτά κάποιοι που με βρήκαν στο ποδόσφαιρο, δεν τους βρήκα εγώ».

Ακόμη θυμάται τα μπαράζ με τον ΟΦΗ το 2001, όταν ήταν προπονητής στα Γιάννενα και θεωρεί λογικό αυτό που του λένε σήμερα οι φίλαθλοι  του ΟΦΗ ότι «τότε σε βρίζαμε», κάτι που συμβαίνει σήμερα με τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννενα, στους οποίους απαντάει ότι «όπως έδωσα και την ψυχή μου στον ΠΑΣ το ίδιο θα κάνω στον ΟΦΗ. Θα πουλήσω την ψυχή μου και στο διάβολο για να ανέβει ο ΟΦΗ στην Α' Εθνική!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: