Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Από Τετάρτη τα διαρκείας του ΠΑΟΚ!

Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ θα τεθούν από την Τετάρτη 27 Απριλίου τα εισιτήρια διαρκείας ενόψει των play-off, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Όπως γνωστοποιείται από την ανακοίνωση του «δικέφαλου του Βορρά» οι κάτοχοι διαρκείας (της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος) θα έχουν διορία να ανανεώσουν τις κάρτες τους μέχρι τις 4 Μαΐου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας για την πώληση των μίνι-διαρκείας για τα Play off.

Οι κάτοχοι διαρκείας τη σεζόν 2010-2011 θα μπορούν από τις 27 Απριλίου μέχρι και τις 04 Μαΐου να ανανεώσουν τη θέση τους προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας τους και την αστυνομική τους ταυτότητα. Από τις 05 Μαΐου οι θέσεις κατόχων διαρκείας που δεν ανανεώθηκαν, θα απελευθερωθούν προς πώληση σε οποιονδήποτε φίλαθλο. Παράλληλα με τις ανανεώσεις τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 27Απριλίου και για την πώληση των θέσεων που δεν αντιστοιχούν σε κατόχους διαρκείας.

Ώρες Λειτουργίας Εκδοτηρίων:
Δευτέρα - Σάββατο: 09:00 - 17:00
Εκτός από τα εκδοτήρια, η ανανέωση των κατόχων διαρκείας αλλά και η πώληση θα είναι εφικτή και μέσω ίντερνετ.

Η αγορά ή ανανέωση εισιτηρίου για τα Play off από τα εκδοτήρια του γηπέδου δεν θα είναι εφικτή μέσω πιστωτικής κάρτας. Όπως είχε ήδη επισημανθεί κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, οι κάτοχοι θέσεων VIP δεν θα χρειαστεί να ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους εφόσον σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες των Play off.

Επισημαίνεται ότι για τους αγώνες των Play off δεν θα κυκλοφορήσουν προσκλήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: