Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η «μεγάλη εβδομάδα» του Ηρακλή!

Μπορεί η Μεγάλη Εβδομάδα της Χριστιανοσύνης να ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χθες, αλλά από σήμερα ξεκινάει μια… άλλη μεγάλη εβδομάδα, αυτή του Ηρακλή. Παρά τις αργίες των ημερών του Πάσχα, άπαντες έτρεχαν σε ρυθμούς… αδειοδότησης, ενώ από σήμερα θα επιδοθούν σε πραγματικό «αγώνα δρόμου» προκειμένου να ανατραπεί η αρχική απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η σύνταξη του κειμένου της έφεσης θα είναι έτοιμη μέχρι σήμερα και το έγγραφο θα κατατεθεί προκειμένου η ΠΑΕ Ηρακλής να προσφύγει στη δευτεροβάθμια και να μπορέσει να δικαιωθεί.
Τα μέλη της διοίκησης εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουν, καθώς θεωρούν πως υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση της άδειας, ενώ το νομικό τμήμα θεωρεί πως υπάρχουν οι κατάλληλες απαντήσεις για όσα ερωτήματα μπορεί να προκύψουν.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο μοιραία περνάει σε δεύτερη μοίρα, οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να διατηρηθούν σε εγρήγορση και το προηγούμενο φιλικό που διεξήχθη με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, θα διαδεχθεί το παιχνίδι απέναντι στον Κιλκισιακό, την προσεχή Τετάρτη (17:00) στο Κιλκίς, ενώ την Πέμπτη (18:00) είναι προγραμματισμένο φιλικό απέναντι στην Αλεξάνδρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: