Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τάκης: «Μας ´ακυρώνουν´ 100 χρόνια ιστορίας!!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, μίλησε στον Sentra 103,3 λίγη ώρα μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που απέρριψε επί της ουσίας την έφεση του «Γηραιού» και δεν εγκρίνει το πιστοποιητικό αδειοδότησης, με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να υποβιβάζονται στην Football League. 

«Έχουμε υποχρέωση να διεκδικήσουμε το δίκιο μας συντεταγμένα με καθαρό μυαλό και να ανακαλύψουμε γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν εδώ και κάποιο καιρό τον Ηρακλή. Έχουμε ιστορία», δήλωσε ο κ. Τάκης.

Ερωτηθείς για το αν η διοίκηση του Ηρακλή θα πάρει μέρος στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν οι οπαδοί των «κυανόλευκων», ο κ. Τάκης απάντησε: «Είναι υποχρέωσή μας, είμαστε μέρος του κόσμου».

Τέλος, για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε: « Το πρόβλημά μας το δημιουργεί η Επιτροπή, θα θυμόμαστε τα ονόματά τους γιατί με τις υπογραφές τους κατήργησαν 100 χρόνια ιστορίας». 

Εν τω μεταξύ, κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή απηύθυναν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του «Γηραιού» μέσω ανακοίνωσής τους, καλώντας τους να δώσουν όλοι το «παρών» απόψε στις 20:00 στο «Κατσάνειο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: