Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πατάει STOP στα play offs!

«Κόκκινο» στα πλέι οφ είναι έτοιμος να ανάψει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο γ.γ.Α. Πάνος Μπιτσαξής σε περίπτωση που σε κάποιον αγώνα (άλλωστε δεν λείπουν τα ντέρμπι) παρατηρηθούν φαινόμενα βίας στους αγωνιστικούς χώρους. Ο γ.γ.Α. ήδη έχει προχωρήσει σε σχετική εισήγηση προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο.

Αναμφίβολα πρόκειται για απόφαση που θα ταράξει τα νερά. Όμως στην Κηφισίας θεωρούν ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να ληφθεί το συγκεκριμένο μέτρο και προβλέπουν ότι δεν πρόκειται να αντιδράσει η κοινωνία, η οποία άλλωστε είναι πολύ προβληματισμένη από όσα έγιναν στον τελικό κυπέλλου (αναφερόμαστε και στα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας). Ένας ακόμη λόγος είναι ότι όλος ο κόσμος κατηγορεί το κράτος πως δεν κάνει τίποτα. Άλλωστε υπήρξε και τραυματισμός 29 αστυνομικών που δεν γίνεται κάθε φορά να πάνε σε πόλεμο (σ.σ. προσέξτε την απουσία εισαγωγικών, επειδή περί πολέμου πρόκειται) αντί για το γήπεδο.

Αν γίνουν επεισόδια και ο Μπιτσαξής σταματήσει τα πλέι οφ, τότε θα προκύψει πρόβλημα αναφορικά με τις θέσεις της βαθμολογίας. Εκεί μια λύση που μπορεί να προταθεί είναι να γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο.

Ο γ.γ.Α. θέλει κι άλλα ακραία μέτρα, ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπιτσαξής πιέζει την ΕΠΟ να προβλέπεται ευρωπαϊκός αποκλεισμός ομάδας, ή υποβιβασμός σε περίπτωση που οι οπαδοί της κάνουν επεισόδια. Όμως, μένει να δούμε ποια από όλες τις προτάσεις του θα υιοθετήσει η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς πρέπει να ψηφιστούν από τη Γενική της Συνέλευση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 3 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: