Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τελειώνει άμεσα του Μιραλάς!!

Τέλος αναμένεται να πάρει το «σήριαλ» Μιραλάς που έχει ταλαιπωρήσει πολύ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην Τετάρτη αναμενόταν η άφιξη του ατζέντη του παίκτη, Κριστόφ Ενροτό στην χώρα μας και μέσα στην ίδια ημέρα θα μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους». 

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και  το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει και τυπικά την Τετάρτη. Μην ξεχνάμε άλλωστε το πόσο πολύ θέλει και ο  ίδιος ο παίκτης να παραμείνει. Κάτι που δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί.  

Το μόνο που θα μπορέσει να κάνει και πάλι την υπόθεση να «κολλήσει», είναι να ξαναρχίσει ο Ενροτό να ζητά τρελές απολαβές για τον πελάτη του. 

Δοκιμές αθλητών στην Δράμα

Δοκιμές νεαρών αθλητών θα κάνουν οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Δράμα, υπό το βλέμμα των Γιώργου Αμανατίδη και Φώτη Παπαναγή, όπως ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους».

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διοργανώνει δοκιμές στην Δράμα και  συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Φιλίππου Δράμας (4ο  χλμ  Δράμας - Μακροχωρίου) το διάστημα 13-14/5/2011, για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1996 έως το 2000.

Οι δοκιμές θα διεξαχθούν από τους κ. κ. Γιώργο Αμανατίδη και Φώτη Παπαπαναγή», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: