Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Γκουαρδιόλα: «Το πρωτάθλημα δίνει αξιοπιστία»

Άκρως ικανοποιημένος από την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ για το Τσάμπιονς Λιγκ ο τεχνικός της Μπάρτσα, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ανυπομονεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Ο προπονητής των Μπλαουγκράνα στρέφει πλέον την προσοχή του στο Ισπανικό πρωτάθλημα και τονίζει – όπως συνηθίζει – ότι μέχρι τον τελικό εκκρεμούν τα ματς για τον εγχώριο τίτλο.
«Θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι για τον τελικό και κατά πόσο. Ακόμη έχουμε το πρωτάθλημα, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την Εσπανιόλ. Μία ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη», τόνισε ο Γκουαρντιόλα και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το πρωτάθλημα είναι εκείνο που δίνει αξιοπιστία στις Ευρωπαϊκές επιτυχίες:
«Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ωραίο, αλλά καθορίζεται από μικρές λεπτομέρειες. Το πρωτάθλημα είναι εκείνο που σου δίνει αξιοπιστία και ακόμα υπολείπονται τέσσερα ματς», υποστήριξε.
Για τη διαιτησία, τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ο κόσμος μπορεί και κρίνει, αλλά αφήστε μας να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή».
Τέλος, για την απουσία του Μουρίνιο από τον πάγκο των Μαδριλένων, δήλωσε: «Προτιμώ οι συνάδελφοί μου να είναι στον πάγκο, αλλά και εγώ έχω χάσει παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: