Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Mπέος: «Δεν έκλεισε η υπόθεση με τις κασέτες»

Με καταγγελίες, αναφορές και μηνύσεις του ιδίου συνεχίζει να «τρέχει» η υπόθεση των κασετών, όπως έκανε γνωστό ο Αχιλλέας Μπέος, με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε για την περιβόητη υπόθεση κασετών από συγκεκριμένους ανθρώπους και μερίδα δημοσιογράφων, οι οποίοι λειτούργησαν έτσι για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους και έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, έχω να δηλώσω τα εξής, για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου, βάσει περιστατικών και όχι «υποτιθέμενων διαρροών» και επιλεκτικά λανθασμένης πληροφόρησης.
1. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο όχι λόγω παραγραφής της αλλά επειδή δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη προϊόντα που αποτελούν αποδεδειγμένα αποτέλεσμα υποκλοπής, συρραφής και μοντάζ και,
2. Οι καταγγελίες του κυρίου Κούγια κρίθηκαν πέρα για πέρα αβάσιμες και αναληθείς.
Σήμερα, η υπόθεση θα μπορούσε να έχει κλείσει αλλά όπως έχω ήδη δηλώσει, εγώ προσωπικά αυτή την υπόθεση θα την πάω μέχρι τέλους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι.
Να είστε βέβαιοι ότι οι υπεύθυνοι θα βρεθούν σύντομα στο σκαμνί του κατηγορουμένου. Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν, η υπόθεση δεν έχει κλείσει επειδή με δικές μου καταγγελίες και αναφορές καθώς και με τις δικές μου μηνύσεις βρίσκεται σε εξέλιξη, μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια.
Αχιλλέας Μπέος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: