Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τσιώλης: «Χρειάζονται 6-7 μεταγραφές»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε τόσο για την εικόνα που αποκόμισε από το φιλικό με τη Βέροια, όσο και για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου δηλώνοντας έτοιμος για τις τελικές του εισηγήσεις.

"Τα φιλικά αυτά γίνονται κυρίως για να δούμε κάποια παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Προσπάθησαν, είχαν διάθεση, κυρίως αυτοί που έπαιξαν στο πρώτο ημίχρονο. Θα πρέπει να τελειώσουμε αυτό τον κύκλο με τα φιλικά μέχρι τις 16-17 του μήνα και να βγάλουμε τα συμπεράσματα" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Άρη, ενώ δεν έκρυψε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο δεύτερο 45λεπτο.

"Για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είδαμε πολλά πράγματα, είναι φανερό ότι γι αυτούς η χρονιά τελείωσε, οι παίκτες όμως έχουν την υποχρέωση σαν επαγγελματίες να συγκεντρωθούν και να δίνουν καλύτερη εικόνα στον κόσμο που ήρθε σήμερα για να τους δει"  είπε χαρακτηριστικά.

Για την κατάσταση των βασικών ποδοσφαιριστών ο προπονητής των κίτρινων σημείωσε: "Με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου έγινε αντιληπτό πως πρέπει να ξεκουράσουμε τους παίκτες, οι οποίοι έχουν κυρίως ψυχολογική επιβάρυνση, και να δώσουμε χρόνο στους μικρούς να δούμε ποιοι μπορούν να τα καταφέρουν".

Για τον Φατί και τη χρησιμοποίησή του ως σέντερ φορ στο δεύτερο μέρος σχολίασε: "Ναι είναι αλήθεια ότι δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες και όταν χρειαστεί ειδική τακτική φαίνεται πως είναι ικανός να βοηθήσει".

Αναφορικά με τις εισηγήσεις του ενόψει του σχεδιασμού της νέας χρονιάς ο Τσιώλης είπε: "Στις 16-17 Μαΐου όταν τελειώσουν οι… 'εξετάσεις' θα κάνουμε τις τελικές εισηγήσεις. Σε ποσοστό 70% - 80% ξέρω τι θέλω. Μιλάμε με τη διοίκηση κάθε τρεις μέρες και αν δεν κάνουμε τις επαφές με παίκτες δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω".

Σε ερώτηση σχετικά με το πόσους παίκτες θα χρειαστεί είπε: "χρειάζονται 6 με 7 ποδοσφαιριστές όπως και αυτούς που θα ανεβάσουμε από τη δεύτερη ομάδα. Θα πρέπει να γίνουν οι κινήσεις αυτές και θα γίνουν".

Σχετικά με τη εκλογολογία των τελευταίων ημερών τόνισε: "Το κλίμα είναι καλό στην ομάδα. Στις προπονήσεις όλα γίνονται όπως πρέπει και είναι κάτι που μας αφήνει ανεπηρέαστους".
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: