Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ Μαρούσι για το… τηλεοπτικό!!

Τα πράγματα θέλησε να ξεκαθαρίσει το Μαρούσι, σχετικά με την μη τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης του συλλόγου των βορείων προαστίων με τον Άρη, για την προημιτελική φάση των play-offs της Α1.
Η ΚΑΕ Μαρούσι τονίζει ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον σε σύγκριση με αυτόν που έχει προγραμματιστεί να μεταδώσει η κρατική τηλεόραση (Κολοσσός-Ολυμπιακός) και αυτός ήταν ο λόγος που κατέθεσε αίτημα για να προβληθεί το ματς στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Αναλυτικά:
«Όντως, η ΚΑΕ Μαρούσι κατέθεσε αίτημα στην ΕΡΤ και τον ΕΣΑΚΕ ζητώντας τηλεοπτική κάλυψη της συγκεκριμένης συνάντησης, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο το ξεχωριστό αγωνιστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει μια αναμέτρηση του 4ου με τον 5ο της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου. Πόσω μάλλον μετά το αποτέλεσμα του αγώνα που είχε προηγηθεί στο Αλεξάνδρειο και πολύ περισσότερο συγκρινόμενο με το αντίστοιχο (ενδιαφέρον) του αγώνα που είχε ήδη προγραμματιστεί για να καλυφθεί.
Μάλιστα, την κίνηση αυτή, απέφυγε να την δημοσιοποιήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της (www.maroussibc.gr), ανεξάρτητα αν θεωρεί αυτονόητο ότι η επιλογή για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων στα play-offs, οφείλει να είναι ευέλικτη με γνώμονα και το γενικότερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η κάθε σειρά.
Επιπροσθέτως, η ΚΑΕ δεν προχώρησε σε περαιτέρω κρίσεις, σχολιασμούς ή χαρακτηρισμούς. Από εκεί και πέρα τα ΜΜΕ έχουν ελευθερία έκφρασης και το δικαίωμα προχωρήσουν σε οποιαδήποτε δημοσιογραφική διερεύνηση, εκτίμηση ή προέκταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: