Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Επιστροφή στη δράση για τον Άρη με τη Βέροια

Ραντεβού στο γήπεδο για τον Άρη και επιστροφή στη δράση για τον Άρη μετά 17 μέρες… Οι κίτρινοι υποδέχονται την Τετάρτη (04/05) στις 6 το απόγευμα τη Βέροια στο πρώτο από τα τρία φιλικά που θα δώσουν μέχρι τις 13 Μαΐου.

Όπως είναι γνωστό, ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε να γίνουν κάποια φιλικά παιχνίδια προκειμένου να βγάλει οριστικά συμπεράσματα για το υλικό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου, ζυγίζοντας την απόδοση παλιών, αλλά και νέων, χρησιμοποιώντας και ποδοσφαιριστές από την πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 του συλλόγου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει χωρίς εισιτήριο, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους, έστω και με αρκετές απουσίες. Για όσους φίλους της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα είναι ανοικτές οι θύρες 7 και 9.

Κόντρα στη Βέροια σίγουρα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας, Τόχα, Τσέζαρεκ, ο κλινήρης Ρονάλντο Γκιάρο, αλλά και οι Χουάνμα και Μπομπαντίγια. Ο πρώτος επίσημα έχει άδεια στην Ισπανία λόγω του τραύματος στο μάτι του και θεωρείται θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν, ο δεύτερος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και επέστρεψε στην Γκλάντμπαχ.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαΐου την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ την Παρασκευή 13 Μαΐου θα υποδεχθεί εκ νέου την Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στην μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ κι όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της οικογένειας του νιγηριανού ποδοσφαιριστή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: