Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο …κόουτς Μπερλουσκόνι

Τις προπονητικές του ικανότητες, οι οποίες ανάγκασαν τον Κάρλο Αντσελότι να φύγει από την ομάδα του, θέλησε να προβάλει και πάλι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν τόνισε ότι Πάτο θα έπρεπε να παίζει στην κορυφή της επίθεσης των «ροσονέρι» και όχι όπου τον χρησιμοποιεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τον οποίο, ωστόσο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι των Μιλανέζων, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, υποστήριξε: «Ο Πάτο είναι ένας ποδοσφαιριστής με αστείρευτο ταλέντο, ο οποίος απλά χρειάζεται αν μάθει ποια θέση του ταιριάζει περισσότερο. Του αρέσει να παίρνει την μπάλα από πίσω και στα πλάγια, αλλά επτά στις δέκα φορές δεν καταφέρνει να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, όπου είναι “θανατηφόρος”. Θα έπρεπε να παίζει ως κεντρικός επιθετικός και όχι ως περιφερειακός»

Αναφερόμενος στον Αλέγκρι, συμπλήρωσε: «Μπορεί να συνεχίσει τη φοβερή παράδοση που έχει ο σύλλογος από σπουδαίους προπονητές. Έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα, ικανότητα και χαρακτήρα. Μπορεί να μας οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: