Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ξέσπασμα Γιάννη Τάκη!

Αγανακτισμένος από τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Football League εμφανίστηκε ο πρόεδρος του «γηραιού», Γιάννης Τάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης! «Γελοία φάρσα που έγινε έγκλημα» τόνιζε χαρακτηριστικά!

«Μπουρδέλο το ελληνικό ποδόσφαιρο» και «πρωτάθλημα της ξεφτίλας και του στησίματος», ήταν οι χαρακτηριστικότερες ατάκες του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης!  

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε και σε δεύτερο βαθμό τον φάκελο του Ηρακλή, απόφαση που στέλνει τον «Γηραιό» στην Football League, τους διοικούντες να ψάχνουν σανίδα… σωτηρίας και τους οπαδούς της ομάδας στους δρόμους!

«Είναι δύσκολες ώρες, νιώθουμε μια αηδία. Αυτή η γελοία φάρσα που ξεκίνησε πέρυσι, φέτος έγινε έγκλημα. Η λέξη που διακατέχει καθέναν από εμάς είναι αηδία, οργή, αγανάκτηση. Δεν μας γουστάρουν, δεν γουστάρουν τον Ηρακλή. Σε ένα πρωτάθλημα της ξεφτίλας και του στησίματος», δήλωσε αγανακτισμένος ο Γιάννης Τάκης στο «Αθλητικό Metropolis», ενώ σε νέα του τοποθέτηση, στο «Libero 107,4», έγινε ακόμη πιο αιχμηρός:

«Στην Ελλάδα των κασετών ζούμε ένα κλαυσίγελο αυτή την στιγμή, βοά όλη η Ελλάδα για 25-35 ματς κάθε εβδομάδα και μόνο ο Ηρακλής φταίει, δεν καταλαβαίνετε ότι μας είχαν από πέρυσι στο στόχαστρο; Ίσως πρέπει λοιπόν να πω κι εγώ ότι ο Δώνης για να με καλέσει ο εισαγγελέας και να τα πω και εκεί, γράφτε το λοιπόν καθαρά ότι είναι μπουρδέλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, για να μην πούμε μόνο για το πρωτάθλημα».Πηγη sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: