Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Δύσκολο να φύγει ο Σισέ!

Η ανάγκη του Παναθηναϊκού για εισροή χρημάτων στα ταμεία του έχει φουντώσει τελευταία και τα σενάρια για... μαζικές πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών της ομάδας. Μεταξύ αυτών και ο Τζιμπρίλ Σισέ που τα τελευταία 24ώρα φερόταν να έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα το καλοκαίρι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική. Κάτι που ουσιαστικά διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο η σύζυγος του, Τζουντ.

Καλά πληροφορημένες πηγές ωστόσο τονίζουν ότι κάθε άλλο παρά πιθανή είναι η περίπτωση αποχώρησης του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο το τελευταίο χρονικό διάστημα πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό και πως θα οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη θέση των πλέι οφ και στο Champions League.

Όσο για το τι θα γίνει στη συνέχεια, όλα είναι ακόμα ανοικτά, αφού υπάρχει ακόμα ένας μήνας μπροστά μας. Πάντως, το να πάρει μεταγραφή ο Σισέ μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Η οικονομική κρίση είναι γενικό φαινόμενο και όχι μόνο ελληνικό. Η αγορά είναι πεσμένη σε όλη την Ευρώπη και δύσκολα κάποια ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα θα δώσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Οι μόνοι σύλλογοι που μπορούν να διαθέσουν χωρίς πρόβλημα αυτά τα χρήματα, βρίσκονται σε πρωταθλήματα όπως του Κατάρ, της Αμερικής, ίσως και της Τουρκίας, αλλά οι φιλοδοξίες του Σισέ είναι πολύ μεγαλύτερες και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί ο ίδιος να παίξει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Άλλωστε και το συμβόλαιο που έχει ο ίδιος με τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα το βρει σε κάποια από τις ομάδες που θα τον δελέαζαν προκειμένου να αφήσει τη λατρεία που υπάρχει για αυτόν στο «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: