Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Και άλλα γκολ θέλει ο Μαλουντά!!

Ευχαριστημένος από την προσωπική του απόδοση και τα καθοριστικά τέρματα που έχει πετύχει φέτος για την Τσέλσι δήλωσε ο Φλοράν Μαλουντά, ο οποίος «ακονίζει» τις… τάπες του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Τρεις αγωνιστικές πριν το «grande finale» της τρέχουσας σεζόν, οι «μπλε» βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και τρεις βαθμούς μακριά από τους πρωτοπόρους «κόκκινους διαβόλους», και με ενδεχόμενη νίκη τους φέρνουν στα ίσια την υπόθεση-τίτλος.

Μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «Mirror», ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Φλοράν Μαλουντά, εξέφρασε την επιθυμία να πετύχει και άλλα γκολ και να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην… στέψη!

 «Ήμασταν τρίτοι και θέλαμε να προσπεράσουμε την Άρσεναλ, κερδίζοντας όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια στο πρόγραμμά μας. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε όλους τους αγώνες και να ελπίζουμε ότι η Μάντσεστερ θα χάσει βαθμούς, ώστε να μας επιτρέψει να επανέλθουμε στη μάχη του τίτλου. Αυτό συνέβη και τώρα όλα θα εξαρτηθούν από τις λεπτομέρειες στα μεγάλα παιχνίδια».

«Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει πολλή πίεση, όμως σε αυτά φαίνεται η προσωπικότητα των παικτών μας. Τα απολαμβάνουμε και προσπαθούμε να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο», υπογράμμισε ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός.

Η φετινή χρονιά αποδεικνύεται μέχρι στιγμής άκρως παραγωγική για τον Μαλουντά, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της Τσέλσι στην Premier League, έχοντας πετύχει 13 τέρματα.

«Είναι το καλύτερο που έχω κάνει σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα, αν και έχω σκοράρει περισσότερα σε όλες τις διοργανώσεις μαζί», τόνισε ο Μαλουντά και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή έχω σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, όμως αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ο Ντιντιέ θα τελειώσει πάνω από εμένα, χωρίς καμία αμφιβολία».

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουν απομείνει μόλις τρία παιχνίδια στην σεζόν και το γεγονός ότι είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας σημαίνει ότι είμαι ένα σημαντικό μέλος της», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: