Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... σκόρπισε την Σάλκε με 4-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... σκόρπισε την Σάλκε με 4-1 στο «Ολντ Τράφορντ» και με συνολικό σκορ 6-1 στους δύο ημιτελικούς προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» στις 28 Μαΐου την Μπαρτσελόνα.

Έκανε πλάκα, τώρα έχει Μπάρτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι «μπέμπηδες» ξεκίνησαν ιδανικά στο παιχνίδι, στο 26’ ο Βαλέντσια έκανε το 1-0, ενώ στο 31’ ο Γκίμπσον με δυνατό σουτ και την… βοήθεια του Νόιερ, «έγραψε» το 2-0. Οι Γερμανοί πάντως αντέδρασαν άμεσα και στο 35’ με δυνατό σουτ του Χουράδο μείωσαν σε 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στην Γιουνάιτεντ και στον Άντερσον, ο οποίος με δύο γκολ στο 72’ και στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αν και είχε πολλές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, είχε και δύο παίκτες σε εξαιρετική ημέρα. Πρόκειται για τους Γκίμπσον και Άντερσον, οι οποίοι μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο ο μέσος των «μπέμπηδων» δημιούργησε το πρώτο γκολ, βγάζοντας τετ α τετ τον Βαλέντσια με εξαιρετική μακρινή κάθετη, ενώ σημείωσε το δεύτερο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Τα δύο γρήγορα γκολ βέβαια (26’ και 31’) «ξύπνησαν» τους Γερμανούς, οι οποίοι βγήκαν μπροστά και με ένα πολύ ωραίο τέρμα του Χουράδο μείωσαν σε 2-1. Στην συνέχεια η Σάλκε έψαξε και το δεύτερο τέρμα, όμως δεν είχε κάποια σημαντική ευκαιρία. Αντίθετα, η Μάντσεστερ στο δεύτερο 45λεπτο έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και πέτυχε άνετα και ωραία ακόμα δύο γκολ με τον Άντερσον.

Το μόνο δυσάρεστο για την Γιουνάιτεντ ήταν ο τραυματισμός του Εβρά, ο οποίος αποχώρησε στο 60’ και πιθανόν θα χάσει το ντέρμπι της Κυριακής με την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γ. (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Ράφαελ (60' Εβρά), Σμόλινγκ, Έβανς, Ο' Σέι, Σκόουλς (73' Φλέτσερ), Γκίμπσον, Άντερσον, Βαλέντσια, Νάνι, Μπερμπάτοφ (77' Όουεν)

Σάλκε (Ραλφ Ράνγκνικ): Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες (70' Χούντελααρ), Μέτσελντερ, Εσκουδέρο, Παπαδόπουλος, Χουράδο, Μπάουμγιοχαν (46' Εντού), Φαρφάν (75' Ματίπ), Ντράξλερ, Ραούλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: