Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Σαρρής κατα Σκόρδα -"Ξεφτιλίζει τη Λέσχη"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Σαρρής, απάντησε στους τελευταίους ισχυρισμούς του Λάμπρου Σκόρδα πέρι "Χούντας" και "Βόρειας Κορέας".
"Ξεφτιλίζει τη Λέσχη"
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Goal»:
«Σύντομα κάποιοι θα πάρουν τις απαντήσεις τους. Θεωρώ άψογη τη συνεργασία της ΠΑΕ με τη Λέσχη Φίλων Άρης, οι προεκλογικές διαδικασίες τηρούνται στο ακέραιο, με σεβασμό στους θεσμούς. Αν δεν υπήρχαν περιπτώσεις ανθρώπων που λειτουργούν όπως τους υπαγορεύει ο υπέρμετρος εγωισμός τους και το προσωπικό τους συμφέρον, ίσως όλα να ήταν καλύτερα. Θεωρώ όμως ότι αυτό δεν είναι καν πρόβλημα».
Για τους χαρακτηρισμούς «Χούντα» και «Βόρεια Κορέα» του Σκόρδα για την διοίκηση:
«Αυτοί που τα λένε αυτά ξεφτιλίζουν τις διαδικασίες, τους θεσμούς και προσβάλουν το εκλογικό σώμα της Λέσχης, φυσικά δεν υπάρχει καμία χούντα, αλλά δεν πειράζει, φαίνεται πως εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Θα δοθούν απαντήσεις όταν πρέπει, όπως και εκεί που τους αρμόζει, με συγκεκριμένα στοιχεία».
Για το αν θα ήταν καλύτερο να υπήρχαν περισσότερα ψηφοδέλτια:
«Ευχής έργο θα ήταν να είχαμε έναν, δυο τρεις υποψηφιότητες, αν αυτό δεν συμβεί όμως δεν θα το μετέφραζα ως ήττα ή αδιαφορία. Η διοίκηση είναι ισχυρή, έχει δυναμική, προσπαθεί για το καλύτερο και ενδεχομένων αυτή να εκφράζει τη βάση στην πλειοψηφία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: