Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μεξικό καλεί Νάτσο Γκαρσία που δεν... βιάζεται

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Νάτσο Γκαρσία, σε ότι αφορά το μέλλον του, την ώρα που έχουν προκύψει κάποια νέα δεδομένα. Ο έμπειρος μέσος σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βολιβία, πέρα από το ενδιαφέρον της Μπολιβάρ για να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του (παίζει ως δανεικός, ενώ ανήκει στον Άρη), έχει αρκετές προτάσεις από συλλόγους του Μεξικού... (αυτά κι αν είναι καλά νέα για τον Άρη).

Ο Νάτσο μιλώντας στον Τύπο της χώρας του έδειξε πάντως, ότι δεν... βιάζεται. «Σκέφτομαι μόνο πώς θα παίξω τα έξι παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στη συνέχεια θα συζητήσω για το μέλλον μου. Αυτή τη στιγμή θέλω να τα δώσω όλα για την ομάδα μου, για να πετύχει το στόχο της και να κερδίσει το πρωτάθλημα...» είπε χαρακτηριστικά ο 31χρονος ποδοσφαιριστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ακόμη ένα λεπτό σημείο στην υπόθεση του Γκαρσία. Ο Βολιβιανός θα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο 43ο Κόπα Αμέρικα, το οποίο ξεκινάει στις 3 Ιουλίου του 2011 στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Η Βολιβία είναι στον ίδιο όμιλο με την οικοδέσποινα Αργεντινή, την Κολομβία και την... special guest Ιαπωνία.

Η συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα σημαίνει αυτόματα την απουσία του από την προετοιμασία των κίτρινων, εφόσον τελικά, επιστρέψει στους κίτρινους και γενικά περιπλέκει τα πράγματα. Το συμβόλαιο του Νάτσο ολοκληρώνεται το 2014, είναι ιδιαίτερα υψηλό (περίπου 450.000 ευρώ ετησίως), ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να το καλύψει, οπότε αναζητείται η «χρυσή τομή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: