Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Προς πλέι οφ χωρίς κόσμο!!

Η Πολιτεία επιδιώκει την αναβολή των πλέι οφ, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για επεισόδια μεταξύ οργανωμένων. Αν δεν το πετύχει, θα ζητήσει να γίνουν τα ματς δίχως θεατές.

Προς πλέι οφ χωρίς κόσμο!
Μόνο τυχαία δεν ήταν η σημερινή συνάντηση του υφυπουργού τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και του υπουργού πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν πληροφορίες για συναντήσεις των οργανωμένων με ανθρώπους από τον χώρο των αναρχικών και προσχεδιασμός σοβαρών επεισοδίων σε όλα τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Αυτή ήταν η πληροφορία που «υποχρέωσε» την Πολιτεία να ζητήσει αναβολή ή ακόμα και ακύρωση του «μίνι» πρωταθλήματος. Βέβαια, επειδή οι δύο υπουργοί και ο ΓΓΑ δεν μπορούν να λάβουν μία τέτοια απόφαση μόνοι τους, φαίνεται πως… έριξαν το μπαλάκι στον πρωθυπουργό της χώρας, Γιώργο Παπανδρέου.

Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η αναβολή των πλέι οφ. Οι υπουργοί θα ζητήσουν τα ματς να γίνουν «κεκλεισμένων των θυρών», ώστε να αποφευχθούν οι συναντήσεις οπαδών. Ακόμα όμως και αυτή η απόφαση, δεν είναι εύκολο να γίνει δεκτή. Οι ΠΑΕ επιθυμούν από την διαδικασία των πλέι οφ να βγάλουν κάποια έξτρα χρήματα μέσω των εισιτηρίων, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΠΑΟΚ ήδη έχουν πουλήσει σχεδόν όλα τα «μίνι» διαρκείας που εξέδωσαν.

Οπότε, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην… πλήρη αβεβαιότητα και κανείς δεν ξέρει πως και ποιος θα δώσει την λύση…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: