Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Επεσε ο Ηρακλής, μένει ο Πανιώνιος!!

Σοκ για τον Ηρακλή. Το… μοιραίο επήλθε για το «γηραιό» που θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του για τη Football League, καθώς δεν δικαιώθηκε ούτε στην έφεσή του. Ο φάκελός του είχε πολλά κενά (δεν υπήρχαν ακαδημίες, είχε χρέη προς τρίτους), εμπόδια που τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει και υποβιβάζεται στην αμέσως επόμενη κατηγορία.

Αντίθετα δικαιώθηκε ο Πανιώνιος που θα πρέπει να ξεκινήσει τον προγραμματισμό του για τη Σούπερ Λίγκα. Δεκτή και η έφεση του Πανσερραϊκού που όμως υποβιβάστηκε για αγωνιστικούς λόγους.

Απομένει να δούμε αν ο Αστέρας Τρίπολης θα πάρει τη θέση του Ηρακλή ή θα ανέβει τέταρτη ομάδα από τη Football League. Η Σούπερ Λίγκα, σε αντίθεση με την απόφαση της ΕΠΟ, προσέφυγε στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητεί η θέση της ομάδας που δεν πάρει άδεια να αναπληρωθεί από ομάδα της κατηγορίας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

 

 

 

1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

 

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

 

3.Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: