Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πρέλεβιτς: «Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ»

Βέβαιος πως ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος εξήγησε ότι το έργο του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ομάδα είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλά και επιτυχημένο. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των «ασπρόμαυρων» μίλησε και για το Final 4 και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Πρέλεβιτς είπε στον «Sentra FM 103, 3» και την εκπομπή του Νίκου Γέμελου:

Για την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να τον τοποθετήσει στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ήδη στο ποδόσφαιρο είναι σε υψηλό επίπεδο με αυτά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπάρχει ιδιοκτήτης να βάζει τα χρήματα. Είναι πολύ δύσκολο και επιτυχημένο αυτό που κάνει ο Ζαγοράκης. Ταυτίζονται οι απόψεις μας με τον Θοδωρή και συμφωνήσαμε σε 10 λεπτά. Από εκεί και πέρα η δουλειά μου στην ΠΑΕ θα είναι όποια θέλει το ΔΣ. Θέλω  να βοηθήσω, θα δούμε ποιος θα είναι ο ρόλος μου, εγώ αναγνωρίζω ότι δεν γνωρίζω πολλά από ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν κάποια διοικητικά θέματα που μπορώ να βοηθήσω. Είχαμε μόνο ένα ΔΣ μέχρι στιγμής και υπάρχει ένας μηχανισμός που λειτουργεί η ΠΑΕ. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Η  ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτούργει πολύ καλά και με την μεγάλη στήριξη του κόσμου θα πάμε καλά. Αισιοδοξώ για το μέλλον του ΠΑΟΚ ειδικά στο ποδόσφαιρο καθώς υπάρχει η στήριξη του κόσμου».

Για το Final 4 και τις «μάχες» του Παναθηναϊκού: «Δεν θα ήθελα να φορτώσουμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ με το  βάρος του φαβορί. Θα είναι άδικο. Οι τέσσερις ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες. Είναι  ιδιαίτερα παιχνίδια και θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είναι η  ομάδα που ξέρει να κερδίζει τίτλους. Οι άνθρωποι ξέρουν πώς να πετύχουν τους στόχους της. Η Σιένα από την μεριά της είναι σκληρή ομάδα. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Η Σιένα είναι  μια ομάδα που χρόνια βρίσκεται  σε υψηλό επίπεδο και κρατάει χρόνια τους προπονητές της. Ξέρει να αντιδρά στις δύσκολες στιγμές, όπως έδειξε και με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα αυτό δεν μπορείς να το ξεχάσεις και  η  βασική δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο Ομπράντοβιτς. Έχει δείξει φέτος η ομάδα ότι διαμόρφωσε έτσι το παιχνίδι της ώστε να πάρει τα αποτελέσματα. Έχει παίκτες που έχουν μια μεγάλη φιλοδοξία για να πάρουν περισσότερους τίτλους. Το έχουν μέσα τους αυτό το πάθος. Έχουν  Πάθος για διακρίσεις. Είναι κάτι σπάνιο για παίκτες που έχουν κατακτήσει τα πάντα. Αυτή η δίψα ξεκινά από την διοίκηση πάει στον προπονητή και μεταφέρετε  στους παίκτες. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη στο άλλο παιχνίδι της Μακάμπι με την Ρεάλ. Οι παίκτες της Ρεάλ θέλουν να αποδείξουν στον Μεσίνα ότι αξίζουν που βρίσκονται στο final 4. Από την άλλη η Μακάμπι είναι μια ομάδα με υψηλό κίνητρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: