Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Και οι «νερατζούρι» για Ρόμπεν!!

Η Ίντερ είναι η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη… μακροσκελή λίστα με τις φερόμενες ως υποψήφιες για να αποκτήσουν τον Άριεν Ρόμπεν από την Μπάγερν Μονάχου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport», η διοίκηση των «νερατζούρι» σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας «οργώνουν» τη μεταγραφική αγορά προκειμένου να προχωρήσουν σε ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας και, από ότι φαίνεται, ο 27χρονος Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός είναι από τους πρωταρχικούς στόχους, καλοκαιριού. 

Ο Ρόμπεν αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2009 στην Μπάγερν Μονάχου και αν οι Βαυαροί δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, τότε ο Ολλανδός άσος είναι πιθανό να ζητήσει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Αυτή η ομάδα δεν αποκλείεται να είναι η Ιντερ, η οποία σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της «Corriere dello sport», είναι έτοιμη να προσφέρει χρήματα και τον Γκόραν Πάντεφ, ως έμψυχο αντάλλαγμα, για να πάρει τα δικαιώματα του Ρόμπεν από τη γερμανική ομάδα. 

Πάντως, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρόμπερν έχουν εκδηλώσει κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι η συμπολίτισσα των «νερατζούρι», Μίλαν, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: