Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Βεντούρης: «Σίγουρα είναι ανακούφιση»

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ήταν ο Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος έδειξε να μην μπορεί να καταλάβει τι έγινε και χρειάστηκε η δευτεροβάθμια επιτροπή, ενώ η ομάδα του ήταν «καθαρή». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεντούρη στον "Sentra-FM":

«Σίγουρα είναι ανακούφιση. Από προχτές υπήρχε αισιοδοξία, αλλά όταν έχεις αν αντιμετωπίσεις μια τέτοια απόφαση, σίγουρα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανακούφιση.
Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν έβγαζε ανακοίνωση η Λάρισα. Την έχω εδώ μπροστά μου. 

Τίποτα συγκεκριμένο δεν είχε πει ο κύριος Δημητρίου στην εισήγηση του,. Έκανε κάποιες αόριστες υποθέσεις. Δεν καταλάβαμε πως βρεθήκαμε στην δευτεροβάθμια διαδικασία. 
Όταν ο κόσμος νομίζει ότι είναι πλαστές οι φορολογικές ενημερότητες, υπάρχει μια λασπολογία προς την ΠΑΕ Πανιώνιος. Υπήρχαν στον φάκελο βεβαιώσεις και από πριν απλά πιο μετά μπήκαν συμπληρωματικά. 

Ο κύριος Πηλαδάκης είναι ένας έμπειρος παράγοντας και έχει καλές γνωριμίες.  Είχαμε ξεκινήσει κάποιες ενέργειες γιατί ασχολούμασταν με το θέμα της αδειοδότησης και τώρα κοιτάμε την επόμενη ημέρα.

Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια και πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά ακόμη και έτσι όπως είναι. Η θέση του Πανιώνιου όταν την αναλάβαμε εμείς ήταν τελείως ανεξήγητη. Σε ποιον βαθμό θα μπορέσουμε να την ενισχύσουμε, θα εξαρτηθεί από το μέγεθος των στόχων μας. 

Αν τα χρήματα θα κάνανε τις ομάδες, δεν θα παίζαμε μπάλα. Σίγουρα το να δίνει κάποιος χρήματα για να πάρει κάποιους ποιοτικούς παίκτες, είναι καλύτερα, αλλά δεν σημαίνει κάτι. 

Έχω μιλήσει με τον Γιάννη (Κοντοέ). Απλά έχω επηρεαστεί από αυτούς που λένε ότι έχω καβούρια. Θα συζητήσουμε και με τον Γιάννη και με τον Γουνδουλάκη και με τον Γιόνσον»

Δεν υπάρχουν σχόλια: