Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Φήμες για τράμπα Πιζάρο-Τοροσίδη!

Κύκλοι μάνατζερ από την Ιταλία υποστηρίζουν ότι στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Πιζάρο, ίσως παίξει σημαντικότατο ρόλο και ο Τοροσίδης ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Ρόμα!
Φήμες για τράμπα Πιζάρο-Τοροσίδη!
Σενάριο που εμπλέκει και τον Βασίλη Τοροσίδη στο θέμα Πιζάρο έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία. Όπως αναφέρουν κύκλοι μάνατζερ από τη γειτονική χώρα, η Ρόμα είναι αυτή που σκέφτεται να προτείνει ανταλλαγή Πιζάρο – Τοροσίδη! Οι «τζιαλορόσι» αναζητούν σίγουρα έναν βασικό δεξιό μπακ, αφού φέτος την… έβγαλαν με τον 34χρονο Μάρκο Κασέτι. Την ίδια ώρα, έχει ξεκαθαριστεί ότι ο Νταβίντ Πιζάρο δεν θα παραμείνει στη Ρώμη.
Μοιραία λοιπόν, το συγκεκριμένο σενάριο, ίσως έχει δόσεις αλήθειας, ή απλά πάλι ίσως πρόκειται για απλό ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Τοροσίδη όπως άλλωστε ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός για τον Πιζάρο. Τώρα, το αν τελικά οι Ιταλοί αποφασίσουν να εμπλέξουν ενεργά το όνομα του μπακ του Θρύλου στην υπόθεση είναι άγνωστο ακόμη, όπως άγνωστο είναι και αν η πρόταση αυτή θα περιλαμβάνει και χρήματα για να καλύψουν τη διαφορά (σ.σ. η ρήτρα του «Τόρο» είναι στα 7 εκ. ευρώ) ή εάν ακόμη θεωρούν πως ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα πρέπει να καταβάλει και έξτρα χρήματα πέρα από την ελευθέρας του Τοροσίδη.
Τη δεδομένη στιγμή πάντως όλα είναι ανοιχτά, αφού ούτε το θέμα Πιζάρο έχει ξεκαθαρίσει για τον Ολυμπιακό, ούτε ο Βασίλης Τοροσίδης έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός φυσικά και θέλει να κρατήσει τον «Τόρο» για πολλά χρόνια ακόμη αφού τον προορίζει για επόμενο αρχηγό της ομάδας, ενώ του έχει προτείνει και νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Ωστόσο, σε αυτές τις περιπτώσεις τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ο ποδοσφαιριστής. Και αν ο διεθνής μπακ έχει στο μυαλό του το εξωτερικό, το θέμα θα μπει σε νέες βάσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: