Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Κομάντο τους θέλει ο ...αλενατόρε!!

Κάτι αγώνες σαν και αυτόν της Κυριακής περιμένει ο Νίκος Αναστόπουλος για να αποδείξει την προπονητική του αξία. Ο αλενατόρε Νικολό κάνει ιδιαίτερα στους παίκτες του όλες αυτές τις μέρες για να κατέβουν σαν... κομάντο σε αποστολή αυτοκτονίας κόντρα στην ΑΕΚ.
Κομάντο τους θέλει ο ...αλενατόρε!
Ξέρει ότι κερδίζοντας την ΑΕΚ, οι μετοχές του θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Γουστάρει που ζει στο Ηράκλειο και που δουλεύει στον ΟΦΗ, αλλά οι φιλοδοξίες του είναι για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Ο πρώην... μουστάκιας θεωρεί ότι και ικανότερος του Νίκου Κωστένογλου είναι και πολύ καλό ρόστερ διαθέτει, γι’ αυτό και θέλει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στη νίκη.
Μεταξύ μας, στην άκρη του μυαλού του είναι πάντα ο Ολυμπιακός. Στον Κόκκαλη είχε πει ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" όταν του είχε ζητήσει να πάει να κάνει τον... υπηρεσιακό για λίγα ματς και οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.
Με τον Μαρινάκη, όμως, δεν έχει κανένα πρόβλημα και ξέρει ότι πρέπει να κάνει μεγάλες επιτυχίες με τον ΟΦΗ για να αντικαταστήσει κάποια μέρα τον Ερνέστο Βαλβέρδε ή όποιον επόμενο στον ερυθρόλευκο πάγκο.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: