Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μιλάει με Ρώσο επενδυτή!!

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ρώσο επιχειρηματία, Ρόλαντ Ισάεφ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ για να επενδύσει στην ομάδα.
Μιλάει με Ρώσο επενδυτή!
Ο εν λόγω επιχειρηματίας εκπροσωπεί την εταιρεία Patero D, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στις κατασκευές.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Εξέδρα μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ισάεφ να ετοιμάζεται να αποκτήσει το 9% των μετοχών της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, στις αρχές του νέου έτους θα πρέπει να συγκληθεί γενική συνέλευση των μετόχων της «Ένωσης» προκειμένου να πιστωθεί το ποσοστό αυτό το οποίο θα πάρει ο Ισάεφ έναντι 2,5 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει.
Νωρίτερα, όμως, η ενδιαφερόμενη πλευρά οφείλει να επενδύσει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας μέχρι το τέλος του 2011.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το θέμα βρίσκεται στην τελική ευθεία μετά τις τελευταίες εξελίξεις την εβδομάδα που μας πέρασε. Όσον αφορά τον Ρόλαντ Ισάεφ, είναι ένας εκ των τριών ιδιοκτητών της Patero D, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευών, ενώ διαχειρίζεται και κτιριακά συγκροτήματα.
Η περιουσία του Ρώσου μεγιστάνα υπολογίζεται στα 180 εκατ. δολάρια και βρίσκεται στην 444η θέση των πιο πλούσιων ανθρώπων στη χώρα του.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: