Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Έχασαν ένα... τσουβάλι γκολ!!

Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο 1-1 στην Τρίπολη σε έναν αγώνα με πολλές και τρομερές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Παραμένει χωρίς νίκη ο Αστέρας, άλλη μια καλή εμφάνιση για την Ξάνθη, ειδικά στο δεύτερο μέρος.
Έχασαν ένα... τσουβάλι γκολ!
Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι με ανέλπιστα καλό ρυθμό. Συνεχίζουν χωρίς νίκη οι Αρκάδες (2 βαθμοί), ακόμα ένα καλό παιχνίδι για τους Ακρίτες, οι οποίοι για άλλη μια φορά έμειναν με την... γλύκα της  καλής εμφάνισης.

Φοβερό αυτογκόλ, συμπαθητικός ρυθμός
Τα όποια πλάνα του Αστέρα για το ματς άλλαξαν άρδην μόλις στο 19ο δευτερόλεπτο, καθώς ο δεξιός μπακ των Αρκάδων, Αργυρόπουλος, πέτυχε ένα φοβερό... αυτογκόλ! Ο Μάουρο Πόι ανέβηκε από τα αριστερά όπως επιτίθεται η Ξάνθη, έβγαλε την σέντρα και ο Αργυρόπουλος, όντας μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή, κάρφωσε την μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του συμπαίκτη του Χακόμπο!
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό με την Ξάνθη μετά το γκολ της να περιμένει και τον Αστέρα να προσπαθεί να πιέσει και να δημιουργήσει φάσεις. Στο 18' οι Αρκάδες έχασαν διπλή ευκαιρία, όταν ο Μπρέσκα πέρασε ωραία κάθετη στον Ουσέρο, αυτός σούταρε, αλλά ο Βιβιανί έδιωξε. Στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Περόνε, του οποίου το σουτ μπλόκαρε ο πορτιέρο της Ξάνθης.
Η Ξάνθη δεν μπορούσε να φτιάξει παιχνίδι και δεν δημιούργησε καμία φάση εκτός του γκολ που πέτυχε. Αντιθέτως, ο Αστέρας προσπαθούσε, έχασε άλλη μία ευκαιρία με τον Περόνε στο 25, (ύστερ από σέντρα του πολύ κινητικού Μάριο Μπρέσκα) και στο 28' ήρθε η ισοφάριση.
Ο Μπρέσκα έβγαλε μακρινή μπαλιά προς τον Έγκον, ο Βιβιανί έκανε λανθασμένη έξοδο και η μπάλα έφτασε στον Ράγιος, ο οποίος έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Skoda και έγραψε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, χωρίς να υπάρξει κάτι αξιόλογο μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Ξέφρενος ρυθμός, πολλές ευκαιρίες
Το γρήγορο παιχνίδι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και σε αυτό συνετέλεσε η άνοδος της Ξάνθης, η οποία ανέβασε την απόδοσή της και έχασε σωρεία ευκαιριών. Ο Αστέρας από την πλευρά του συνέχιζε να πιέζει, έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία μέσα σε διάστημα ενός λεπτού (52', 53') με Περόνε και Πουλίδο, ωστόσο υπέστη μπλακ άουτ και τα ηνία του αγώνα πήρε η Skoda, που από το 55' κι έπειτα έχασε σωρεία μεγάλων και κλασικών ευκαιρίων.
Αρχικά με την κεφαλιά στο Στάσιακ στο 57', στην συνέχεια με τετ-α-τετ του Βασιλακάκη στο 64', όπου έδιωξε ο Χακόμπο, στο 81' με σουτ του Πόι και στις καθυστερήσεις του ματς, όταν ο Βλαχοδήμος έχασε σίγουρο γκολ (δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε σχεδόν κενή εστία) και με σουτ του Μαρσελίνιο με την λήξη του παιχνιδιού.
Ο Αστέρας τα τελευταία λεπτά πίεσε ασφυκτικά, ωστόσο το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν μια κεφαλιά του Περόνε στο 87', όπου ο Βιβιανί έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Το 1-1 παρέμεινε, με τον Αστέρα να παραμένει χωρίς νίκη στην Σούπερ Λίγκα και την Ξάνθη να προσθέτει άλλη μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Το φιλμ του αγώνα

90+3 Λήξη του παιχνιδιού

90+3' Πολύ μεγάλη φάση για την Ξάνθη. Σουτ του Μαρσελίνιο άουτ.

90+2' Απίστευτη ευκαιρία για την Ξάνθη! Σε κενό τέρμα ο Βλαχοδήμος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Πραγματικά φοβερή φάση!

87' Μεγάλη φάση για τον Αστέρα! Κεφαλιά του Περόνε, δύσκολα σε κόρνερ ο Βιβιανί.

81' Σουτ του Μαρσελίνιο, ο Χακόμπο απομακρύνει.

80'
Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Βασιλακάκη, ο Βλαχοδήμος.

76' Σουτ του Ράγιος άουτ

74' Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Αργυρόπουλου, ο Τσαμπούρης.

71' Σουτ του Πόι άουτ

70' Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Μπρέσκα, ο Σέσμα.

67' Αλλαγή για τον Αστέρα. Στη θέση του Ουσέρο, ο Χίμο Ναβάρο.

64' Κλασική ευκαιρία για την Ξάνθη! Φάτσα με τον Χακόμπο ο Βασιλακάκης, το πλασέ του όμως μπλοκάρει ο πορτιέρο των Αρκάδων.

60'
Κίτρινη κάρτα στον Χουανίτο

59' Κίτρινη κάρτα στον Βασιλακάκη

57' Μεγάλη φάση για την Ξάνθη! Κεφαλιά του Στάσιακ, διώχνει σε κόρνερ ο Χακόμπο.

53' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ύστερα από κόρνερ του Ράγιος, ο Πουλίδο προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης, ωστόσο ο Βιβιανί έδιωξε πάνω στη γραμμή.


52' Κεφαλιά του Περόνε, η μπάλα στο δοκάρι κι έξω (ακούμπησε και σε παίκτη της Ξάνθης και βγήκε κόρνερ).

49'
Κίτρινη κάρτα στους Πουλίδο και Καζάκη

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46'
Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Φλίσκα, ο Ντίκα.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

42'
Κίτρινη κάρτα στον Ντάνι

28' Γκολ για τον Αστέρα με τον Ράγιος! Λανθασμένη έξοδος του Βιβιανί στην διεκδίκηση με τον Έγκον, ο Ράγιος σε δεύτερο χρόνο σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και γράφει το 1-1!

25' Σέντρα του Μπρέσκα από τα δεξιά, ο Περόνε σουτάρει, αλλά ο Βιβιανί πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα.

24' Κίτρινη κάρτα στον Πιπίνη

19' Κίτρινη κάρτα στον Ουσέρο

18' Διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Σουτ του Ουσέρο διώχνει ο Βιβιανί και στην επαναφορά το σουτ του Περόνε, μπλοκάρει ο κίπερ της Ξάνθης.

15'
Κίτρινη κάρτα στον Φλίσκα

7' Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Σταθάκη, ο Μπέρτος.

1' Αυτογκόλ από τον Αργυρόπουλο, 0-1 για την Ξάνθη! Σέντρα του Πόι από αριστερά, ο Αργυρόπουλος ολομόναχος στέλνει την μπάλα με καρφωτή κεφαλιά στα δίχτυα του Χακόμπο!

1' Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες):
Χακόμπο, Αργυρόπουλος (74’ Τσαμπούρης), Πιπίνης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Ουσέρο (67’ Ναβάρο), Χουανίτο, Μπρέσκα (70’ Σέσμα), Έγκον, Ράγιος, Περόνε
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Σταθάκης (7’ λ.τ. Μπέρτος), Στάσιακ, Βασιλακάκης (80’ Βλαχοδήμος), Ντάνι, Πόι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας (46’ Ντίκα), Καζάκης.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: