Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Οι "λύκοι" δάγκωσαν στο τέλος!!

Η Σουόνσι έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως οι Γουλβς κατάφεραν να ισοφαρίσουν με δύο γκολ στο τέλος (2-2)!
Οι "λύκοι" δάγκωσαν στο τέλος!
Την τελευταία φορά που η Σουόνσι βρέθηκε να προηγείται εκτός έδρας με 2-0 στην κορυφαία κατηγορία ήταν το μακρινό 1982, όταν τελικά γνώρισε την ήττα από την Γουέστ Χαμ με 3-2. Αυτή τη φορά τα πράγματα έδειχναν να εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο για τους Ουαλούς, οι οποίοι έφτασαν πολύ κοντά στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία τους στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως και πάλι δεν τα κατάφεραν, καθώς οι «λύκοι» ισοφάρισαν με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (85', 86')!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και φάνηκε ότι ήθελαν όσο τίποτα να σταματήσουν το αρνητικό τους σερί, που έφτασε τους έξι αγώνες χωρίς νίκη (5 ήττες, 1 ισοπαλία) μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα και το δύο στα δύο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όμως, η εικόνα άλλαξε, με τους Ουαλούς να ισορροπούν το παιχνίδι και να φτάνουν στο γκολ στο 24' με τον Γκρέιαμ. Οι Γουλβς παραλίγο να απαντήσουν άμεσα με τον Ο' Χάρα, όμως παρά την πίεση που άσκησαν η Σουόνσι ήταν εκείνη που έκανε το 2-0 με τον Άλεν στο 35'.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και θα μπορούσαν να είχαν αυξήσει τον δείκτη του σκορ και ενώ οι οπαδοί της Γουλβς άρχισαν να αποχωρούν από το γήπεδο στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα τους κατάφερε μέσα σε 2' να επιστρέψει στο παιχνίδι! Αρχικά ο Ντόιλ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά στο 85', ο Βαγγέλης Μόρας πέρασε στο παιχνίδι αμέσως για να κρατήσει η ομάδα του τη νίκη κάνοντας το ντεμπούτο του, όμως στο 86' ο Ο' Χάρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Οι παίκτες του ΜακΚάρθι είχαν το μομέντουμ, πίεσαν για το γκολ της νίκης, όμως δεν τα κατάφεραν και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής
Σάββατο (22/10)
Γουλβς-Σουόνσι 2-2
(85' Ντόιλ, 86' Ο' Χάρα - 24' Γκρέιαμ, 35' Άλεν)
Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ (17:00)
Μπόλτον-Σάντερλαντ
Νιούκαστλ-Γουίγκαν
Λίβερπουλ-Νόριτς (19:30)
Κυριακή (23/10)
Άρσεναλ-Στόουκ (15:30)
Φούλαμ-Έβερτον
Μάντσεστερ Γ.-Μάντσεστερ Σίτι
Μπλάκμπερν-Τότεναμ (17:00)
ΚΠΡ-Τσέλσι (18:00)
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: