Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

«Θα έρθουν οι τρεις βαθμοί»

Πρωτάρης σε ντέρμπι ο Νόε Ακόστα, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για το "classico".
«Θα έρθουν οι τρεις βαθμοί»
Ο Νόε Ακόστα περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς: «Είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίξουν. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, χρειαζόμαστε τη νίκη και όποιος και αν κληθεί να παίξει θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που η πόλη χωρίζεται στα δύο με συζητήσεις και οι διαμάχες καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είμαι βέβαιος ότι θα έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».
Προσπαθώντας να το παρομοιάσει με αντίστοιχα ντέρμπι στην Ισπανία τόνισε: «Είναι σαν τα δικά μας τοπικά ντέρμπι όπως το Ατλέτικο - Ρέαλ, ή το Σεβίλλη – Μπέτις».
Για το αν η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγαλύτερη από το γόητρο: «Πέρα από την πίεση επειδή έχουμε ανάγκη για το τρίποντο, η ομάδα έχασε βαθμούς στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, έχουμε και πολύ μεγάλη όρεξη. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε όλες τις συνθήκες που θα εμφανιστούν στο γήπεδο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Σχετικά με τα αίτια της φτωχής βαθμολογικής συγκομιδής, επεσήμανε: «Όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά εμείς που είμαστε στον αγωνιστικό χώρο έχουμε την ευθύνη. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε βελτιωμένη εικόνα στο τελευταίο παιχνίδι και μπορώ να πω ότι άξιζε κιόλας τη νίκη. Την Κυριακή θα έρθουν οι τρεις βαθμοί που χρειαζόμαστε».
Για τα σημεία ‘κλειδιά’ του αγώνα σημείωσε: «Χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση και στα 90 λεπτά. Θεωρώ ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι επομένως θα πρέπει να μην κάνουμε εμείς λάθη και να εκμεταλλευτούμε αυτά του αντιπάλου».
Καταλήγοντας ο ‘πρωτάρης’ υπογράμμισε: «Δεν έχει τύχει να δω κάποιο ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ. Έχω δει όμως πολλά πράγματα, έχω ακούσει ότι είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με εκπληκτική ατμόσφαιρα και θεωρώ ότι θα πάρουμε το τρίποντο που χρειαζόμαστε».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: