Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η διαδήλωση άρχισε στο Περιστέρι!!

Συνθήματα κατά του Παπανδρέου ακούστηκαν στο Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να συγχρονίζουν τις φωνές τους λόγω της κρίσης! "Δεν θα γίνουμε δούλοι κανενός" το μήνυμα σε πανό και η συνέχεια που αναμένεται στα υπόλοιπα γήπεδα της Superleague
Η διαδήλωση άρχισε στο Περιστέρι!
Τι έγραφε ο σκύλος το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα στο τελευταίο βασικό θέμα που έκλεισε η μέρα; Ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά της κρίσης στο Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ και ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς, σειρά θα πάρουν τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, τα οποία αναμένεται να μετατραπούν σε... λαϊκή διαδήλωση για τα οικονομικά προβλήματα που κατατρώνε τον ελληνικό λαό.
Η διαδήλωση των... γηπέδων, λοιπόν, ξεκίνησε από το Περιστέρι και το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ Ατρόμητου και ΠΑΣ Γιάννινα! Συγκεκριμένα στο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι οπαδοί των δύο ομάδων... συγχρονίστηκαν και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Γεωργίου Παπανδρέου! Μάλιστα, χαρακτηριστικό ήταν ένα πανό των οπαδών της ηπειρώτικης ομάδας που ανέγραφε: "Δεν θα γίνουμε δούλοι κανενός".
Απ' ότι φαίνεται, το Περιστέρι δεν θα είναι ο μοναδικός χώρος αυτής της λαϊκής διαδήλωσης. Την 7η αγωνιστική και στις άλλες που θα ακολουθήσουν, είναι σίγουρο ότι θα μαζευτεί πολύς κόσμος στις κερκίδες. Το “Βικελίδης” θα είναι κατάμεστο στο θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι, Άρης-ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί σε Νέα Σμύρνη και Ηράκλειο, για το Πανιώνιος-Ολυμπιακός και ΟΦΗ-ΑΕΚ αντίστοιχα.
Αν τσεκάρετε και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, θα παρατηρήσετε ότι στις επόμενες αγωνιστικές δεν αποκλείεται να εκτυλιχτούν παρόμοιες... γηπεδικές διαμαρτυρίες, αφού υπάρχουν ματς... φωτιά, τα οποία ως γνωστόν γεμίζουν τις εξέδρες.
Πάρτε μία γεύση τι θα ακολουθήσει:
8η αγωνιστική: ΑΕΚ-Άρης, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
9η αγωνιστική: Άρης-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ,
10η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: