Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Υπάρχει θετικό κλίμα"

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ είναι ο Γιάννης Αμανατίδης, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του Ντιρκ Λιπς.
"Υπάρχει θετικό κλίμα"
«Ο Γιάννης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Σάμροκ Ρόβερς. Έκανε, όμως, αυτό το ταξίδι για να δει και τον αδελφό του. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας και υπάρχει θετικό κλίμα. Πρέπει όμως να σας διευκρινίσω πως δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Λιπς, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ".
Όσο για το αν ενδιαφέρει τον πελάτη του η προοπτική της Ελλάδας, τόνισε: «Δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στη Ελλάδα και να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα του προσφέρει όλα τα απαραίτητα για να αγωνιστεί. Δε θα παίξει ρόλο το χρονικό διάστημα της συνεργασίας. Το σημαντικό είναι ότι θέλει να παίξει σε μια ομάδα που θα του δώσει τις κατάλληλες προοπτικές».
Τέλος για τις σχέσεις του Αμανατίδη με τον ΠΑΟΚ, επεσήμανε: «Ο Γιάννης έχει πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. καθώς ήταν συμπαίκτης στην Εθνική ομάδα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Πάντως, είτε μείνει στη Γερμανία είτε έρθει στη Ελλάδα, το κεφάλαιο Εθνική παραμένει ζωντανό γι' αυτόν. Στο ποδόσφαιρο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: