Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Απόλυση Θωμαϊδη με ερωτηματικά...!!

Την... πόρτα της εξόδου από τον δημοτικό σταθμό FM 100 της Θεσσαλονίκης είδε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, με μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στον χώρο του ποδοσφαίρου!
Απόλυση Θωμαϊδη με ερωτηματικά...
Ο FM 100 κατηγορεί τον δημοσιογράφο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, αν και βάση αριθμών οι πάντες παραδέχονται ότι πρόκειται για την πλέον δημοφιλή αλλά και αποκαλυπτική εκπομπή του σταθμού.
Μάλιστα εγείρονται πολλά λογικά ερωτηματικά καθώς η απόλυση ήρθε μόλις λίγες ημέρες πριν το νέο κύμα αποκαλύψεων για τα στημένα παιχνίδια του ποδοσφαίρου και το νεότερο πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας. Σαν να θέλουν άραγε κάποιοι να... κρύψουν κάτι;
Ο Κυριάκος Θωμαϊδης το πρωί της Παρασκευής έστειλε εξώδικο προς την δημοτική επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης «Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης Θεάματος & Επικοινωνίας» που λειτουργεί τον σταθμό όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Θα συνεχίσω την δημοσιογραφική έρευνα που εδώ και μήνες διεξάγω για τους στημένους αγώνες και το σκάνδαλο του ποδοσφαίρου, θέματα που πρωτοπαρουσίασα στην εκπομπή μου στον FM100 και συνεχίζω μέχρι σήμερα να παρουσιάζω λόγω των νεότερων εξελίξεων, συνεχίζοντας να τηρώ τη δημοσιογραφική δεοντολογία και το δημοσιογραφικό καθήκον. Άλλωστε, όπως γνωρίζετε, εντός των προσεχών ημερών ακολουθεί νέα σειρά αποκαλύψεων».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: