Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

«Οι επιτυχίες θα φέρουν κόσμο και χρήμα!»

Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του “Δικέφαλου αετού” πρέπει να πάει εκεί που της αξίζει πάντα.
«Οι επιτυχίες θα φέρουν κόσμο και χρήμα!»
Ο προπονητής της Ένωσης παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αγώνα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, όπου μίλησε για το έμψυχο υλικό της ομάδας, λέγοντας ότι πρέπει να υπάρχει επιείκεια στους παίκτες λόγω των τραυματισμών, ενώ υποστήριξε παράλληλα ότι τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ έφεραν κάποια αισιόδοξα μηνύματα.
Μιλώντας στη Nova ο προπονητής της Ένωσης είπε τα ακόλουθα.
Για το ρόστερ της ομάδας: «Τον επόμενο μήνα, αλλά και μέχρι τον Δεκέμβριο που θα δίνουμε συνεχόμενα ματς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο πως θα διαχειριστούμε το ρόστερ μας. Εχουμε δυσκολίες γιατί έχουμε τραυματισμούς, προϋπήρχαν κιόλας, ενώ υπήρχαν και παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής. Τους δίνεται πλέον αυτή η ευκαιρία και επειδή δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα θα πρέπει να είμαστε επιεικείς μαζί τους, όπως είπα και πριν το ματς με την Λοκομοτίβ Μόσχας».
Για τα ματς με Ολυμπιακό και Λοκομοτίβ: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια μου, μπορώ να πω φάνηκαν κάποια πρώτα αισιόδοξα μηνύματα. Είχαμε πλάνο επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας, οργάνωση και δομή. Χθες ειδικά πολύ καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τώρα είναι δύσκολο να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας».
Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είναι καθοριστικό ότι είναι μια καυτή έδρα το Γεντί Κουλέ με αντίπαλο μια ιστορική ομάδα. θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι και για τους δύο. Ειδικά για εμάς που είχαμε την ταλαιπωρία του ταξιδιού και την κόπωση λόγω της συμμετοχής των παικτών σε τρία ματς σε μια εβδομάδα. Έχουμε δύο ημέρες να ανασυγκροτηθούμε για να είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις του αγώνα. Ο ΟΦΗ έρχεται από καλό αποτέλεσμα με την ισοπαλία στην Τούμπα και έχει καλή ψυχολογία. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και από το πρώτο δευτερόλεπτο να σκεφτόμαστε μόνο το ματς. Για να μπορούμε να στοχεύουμε στην νίκη».
Για το μέλλον της ομάδας: «Είναι δύσκολο και στα 90 λεπτά να έχεις την ίδια σταθερή εικόνα. Θα προσπαθήσουμε με συμμετοχή και άλλων παικτών να το πετύχουμε. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι εκεί που της αξίζει πάντα. Μέσα από την δίνη όλων αυτών των προβλημάτων σίγουρα η ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Να έχουμε ελπίδα και πίστη και οι επιτυχίες θα φέρουν τον κόσμο και αυτούς που θα βοηθήσουν οικονομικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: