Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Νιώθω μεγάλη λύπη για την Ελλάδα"

Απογοητευμένος με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, σχετικά με την οικονομική κρίση, εμφανίσθηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας.
"Νιώθω μεγάλη λύπη για την Ελλάδα"
"Νιώθω μεγάλη λύπη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα. Όλα όσα συμβαίνουν, ειδικά στην Αθήνα, σοκάρουν. Δεν αισθάνομαι καθόλου υπερήφανος για όλα αυτά. Θα πρέπει όμως να διευκρινίσω ότι πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Πολλοί είναι απελπισμένοι, γιατί δεν έχουν να φάνε. Δεν μπορούν να αντέξουν αυτή την κατάσταση και για αυτό αντιδρούν με εξτρεμιστικές ενέργειες", είπε αρχικά ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της Εθνικής στα τελικά του EURO 2012: "Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004 παραμένει ιστορικό γεγονός για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιος ξέρει; Ίσως να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία και στην διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού, αν και ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο".
Για την προσεχή αναμέτρηση της Παλέρμο με την Ρόμα, τόνισε: "Έχω κερδίσει δυο φορές την Ρόμα με τον Παναθηναϊκό το 2008 για τους 32 του Europa League. Ήταν δυο πολύ δύσκολοι αγώνες αλλά στέφθηκαν με επιτυχία. Η απουσία του Τότι είναι σημαντική γιατί δεν είναι μόνο ο αρχηγός της Ρόμα αλλά και ο ηγέτης της. Μίλησα με τον Σισέ και του έδωσα συγχαρητήρια γιατί με την Λάτσιο κατέκτησε μια σημαντική νίκη επί της Ρόμα. Πλέον, ήρθε η σειρά της Παλέρμο να αντιμετωπίσει την Ρόμα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".
Τέλος, σχολίασε τις διαφορές που υπάρχουν στο ελληνικό με το ιταλικό ποδόσφαιρο: "Στην Ελλάδα οι απαιτήσεις από τον τερματοφύλακα είναι διαφορετικές σε σύγκριση με την Ιταλία. Για αυτό μερικές φορές κάνω κάποια λάθη που θέλω να τα διορθώσω. Είμαι 29 ετών αλλά θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος. Στην Ιταλία όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, γιατί οι ομάδες παίζουν πάντα πολύ δυνατά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: