Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Εγώ τους τα λέω... "

Τη νίκη θέλει ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αυτό προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ολόκληρη την εβδομάδα ο Σάκης Τσιώλης.
"Εγώ τους τα λέω... "
Ο Έλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση της "NOVA", ενόψει του ντέρμπι με τον "δικέφαλο του Βορρά" και σχολίασε αρχικά:
«Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Εμείς έχουμε ένα στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στους παίκτες όλη την εβδομάδα, το πώς δηλαδή θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς, γεγονός επιτακτικό μετά και την ισοπαλία στην Κρήτη και τον τρόπο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Βέβαια το πρόσωπο που δείξαμε στην Κρήτη και η σωστή τακτική συμπεριφορά των παιδιών θέλουμε να διατηρηθεί και να την βελτιώσουμε σε ορισμένα σημεία».
Για την παρουσία αρκετών νέων ποδοσφαιριστών: «Ο Άρης αυτή την στιγμή έχει 6-7 νέα πρόσωπα που μπήκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Από την μία, λοιπόν , μας χαροποίησε αυτή η προσπάθεια στην Κρήτη από την άλλη όμως πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου θα πάμε καλύτερα».
Για τα δικά του συναισθήματα: «Κάθε προπονητής έχει την φιλοδοξία να βρίσκεται σε τέτοια παιχνίδια και προσωπικά το περιμένω με χαρά και ανυπομονησία. Πρώτιστα όμως στόχος είναι να κερδίσει η ομάδα. Πέρα από ένα μεγάλο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, είμαστε επαγγελματίες και βρισκόμαστε στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: