Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Πρώτος και... Ατρόμητος!!

Με γκολ του Γιαννούλη ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 στο Περιστέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα και πέρασε προσωρινά στην 1η θέση της βαθμολογίας. Δίκαιη νίκη για τους Περιστεριώτες, που είχαν δοκάρι με τον Μήτρογλου κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ.
Πρώτος και... Ατρόμητος!
Κατά διαστήματα η ομάδα του Δώνη, ιδίως στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχε και το γκολ ήταν καλή, ενώ ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να φανεί καθόλου επιθετικά, εμφανίζοντας παράλληλα και πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.
Αχ ρε Μήτρογλου...
Αν ο 23χρονος φορ στη φάση του 9`, όπου ο Τάτος του έδωσε μπαλιά "πάρτο-βάλτο", δεν το έπαιζε... Ζιντάν, πηγαίνοντας να κάνει ντρίπλα γύρω από τον εαυτό του(!), σπαταλώντας έτσι σίγουρο γκολ, ο Ατρόμητος θα προηγούταν ήδη...
Τέλος πάντων, οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι από τον κακό ΠΑΣ στο ξεκίνημα χάνοντας άλλες δυο καλές ευκαιρίες με τον Μήτρογλου (πάλι) και τον Επστάιν. Γύρω στο 15` ο ΠΑΣ ισορρόπησε, δίχως όμως να μπορέσει να απειλήσει άμεσα τον Ιτάνζ και το πλήρωσε!
και 1-0
Στο 31` ο Γιαννούλης με ωραίο πλασέ από την μπαλιά του Επστάιν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 36` ο Καραγκούνης τα έκανε όλα σωστά, αλλά το ψηλοκρεμαστό του πλασέ έξω από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ. Μια ευκαιρία... ευγενική προσφορά της άμυνας του ΠΑΣ.
Ευκαιρίες ο Ατρόμητος
Χωρίς οι γηπεδούχοι να είναι το ίδιο καλοί, στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους έφτασαν δις κοντά στο γκολ, αρχικά με το φοβερό σουτ του Μήτρογλου που βρήκε δοκάρι στο 52` και στο 60` με τον Επστάιν.
Ο ΠΑΣ δεν τα παρατούσε όσο παρέμενε το εύθραυστο 1-0, αν και ο ρυθμός του ματς είχε πέσει αισθητά μετά το 65`. Ο Ατρόμητος ήθελε περισσότερο στο τέλος να "ροκανίσει" τον χρόνο από το να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, οι Γιαννιώτες δεν έκαναν κάτι αξιοσημείωτο, οπότε ήρθε φυσιολογικά το 1-0.
Το φιλμ του αγώνα
90+4` Λήξη του αγώνα
84` Αριστερή βολίδα του Ντε Βισέντι έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Φυτανίδη και πέρασε κόρνερ
81` Ο Μπέλιτς στη θέση του Επστάιν
80` Ο Ντε Βισέντι στη θέση του Τζάνη
66` Ο Μπρίτο στη θέση του Καραγκούνη
65` Ο Γεωργίου στη θέση του Κυριάκου
60` Ο Επστάιν έκλεψε την μπάλα από αριστερά κι έφυγε ταχύτατα προς την περιοχή του ΠΑΣ, όπου έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα-σουτ, με τον Καραγκούνη να μην προλαβαίνει να τη σπρώξει στα δίχτυα
58` Kίτρινη στον Ιτάνζ
56` Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα
55` Ο Δημούτσος στη θέση του τραυματία Πίτου Γκαρσία
52` Μακρινή μπαλιά του Επστάιν στον Μήτρογλου από αριστερά, ο 23χρονος φορ έπιασε ένα φοβερό σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι!
46` Ο Βάντερσον στη θέση του Ανδράλα
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
45+1` Λήξη του πρώτου μέρους
40` Κίτρινη κάρτα στον Βίλα
39` Kίτρινη κάρτα στον Ζουέλα
36` Ο Καραγκούνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του ΠΑΣ βγήκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό, πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι!
32` Κίτρινη κάρτα στον Τόμας
31` O Γιαννούλης με πλασέ από πλάγια αριστερά, από την μπαλιά του Επστάιν, άνοιξε το σκορ!
15` Ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βίλα στον Γιαννούλη
12` Kίτρινη κάρτα στον Μπουζίντ
9` O Tάτος έκλεψε την μπάλα, βγήκε στην κόντρα, έκοψε δεξιά στον Μήτρογλου, ο οποίος αντί να σουτάρει, πήγε να κάνει ντρίπλα... γύρω από τον εαυτό του και η ευκαιρία χάθηκε...
4` Κάθετη του Τάτου στην πλάτη της άμυνας, ο Επστάιν πετάχτηκε μπροστά από τον Κηπουρό, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα και πέρασε άουτ
3` Γέμισμα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μήτρογλου δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας Γιαννούλης, Φυτανίδης, Τόμας, Ζουέλα, Τάτος, Γκαρσία (54' Δημούτσος), Επστάιν (81' Μπέλιτς), Καραγκούνης (65' Πρίτου), Μήτρογλου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος (65' Γεωργίου), Κώτσιος, Τζάνης (80' Ντε Βισέντι), Λίλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Πάντος, Ανδράλας (46' Βάντερσον), Μπακαγιόκο.
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας).

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: